Een sterke basis voor je praktijk in 30 dagen

Voorkom dat dit bij jou ook gebeurt

Zeker 95% van de coaches heeft dit ene belangrijke ding waarover ik in de video vertel nog niet goed voor elkaar. Hier wordt dan ook niet of nauwelijks aandacht aan besteed bij het opbouwen van een eigen praktijk. Simpelweg omdat bijna niemand zich hier bewust van is.  

Terwijl dit juist precies de nummer 1 reden is waarom het merendeel van de coaches – zelfs na jaren keihard werken – nog steeds veel te weinig klanten in hun praktijk krijgt. Als ze hun praktijk (en daarmee hun droom) dan inmiddels nog niet hebben opgegeven tenminste…

Wanneer je de video tot het einde hebt bekeken, weet jij nu exact hoe jij kunt voorkomen dat jou hetzelfde overkomt als al die coaches die het niet hebben gered met hun praktijk. Alleen maar omdat zij dit ene belangrijke ding niet goed in orde hadden. 

Dit is niet voor iedereen...

Even heel eerlijk: deze training is niet voor iedereen. Het is alleen geschikt voor gedreven coaches, zoals jij. Omdat jij nu op deze pagina bent en dit aan het lezen bent, weet ik zeker dat jij er écht voor wilt gaan met je praktijk.

Ik hou ontzettend van gedreven coaches die heel graag mensen willen helpen en daarmee de wereld een stukje mooier maken. Daarom geef ik jou nu graag de mogelijkheid om toegang te krijgen tot mijn online training ‘Een sterke basis voor je praktijk in 30 dagen’. 

In deze online training neem ik jou stap voor stap bij de hand en help ik je om de juiste stappen te gaan zetten met je praktijk. Zodat jij binnen een maand een sterke basis hebt staan voor jouw prachtige praktijk. Want alleen wanneer de basis goed en stevig staat, kan jouw praktijk pas écht gaan groeien.

goedlopende-praktijk-opbouwen-wendy-koning

Eigenlijk is het best wel frustrerend... vind je niet?

Dat je in elke vezel van je lijf voelt dat je er klaar voor bent om mensen te gaan coachen. En dat er dan helemaal niemand komt.  

Je doet zo je best. 

Werkt je een slag in de rondte. 

Maar het schiet voor geen meter op met je praktijk.

Ik weet precies hoe je je voelt. Want ook bij mij ging het in het begin niet vanzelf. 

Ik wilde zo graag mensen helpen met alles wat ik tijdens mijn NLP opleidingen had geleerd, maar ik had geen idee hoe ik die mensen naar mijn praktijk moest gaan krijgen. Terwijl ik er voor mijn gevoel, ook al had ik er toen nog een baan in loondienst naast, wel ALLES voor deed. 

Als ik toen eens wist wat ik nu allemaal weet…

Ik heb even een paar korte vragen aan jou:

 • Wil jij heel graag mensen helpen?
 • Écht van betekenis zijn voor een ander?
 • Een verschil maken in deze wereld?
 • En hier ook je inkomen mee verdienen?

Het kan bijna niet anders dan dat je op deze vragen ‘Ja’ heb geantwoord. 

Anders was je sowieso niet op deze pagina terecht gekomen natuurlijk. En was je ook niet nog steeds aan het lezen nu.

Stel je eens voor dat jij straks wél de mensen in jouw praktijk krijgt voor wie jij het verschil kan maken. 

Dat mensen jou daar zelfs graag voor betalen. 

En dat jij daardoor (meer dan) voldoende inkomen verdient met datgene wat je het liefste doet en waar je goed in bent: mensen helpen.

Waarom lukt het toch niet?

De grote vraag is waarom het je tot nu toe nog niet is gelukt is om dit voor elkaar te krijgen. 

Want ik heb zomaar het idee dat je inmiddels al wel wat dingen hebt geprobeerd om erachter te komen hoe je meer klanten in je praktijk krijgt, is het niet? 

En dat je al verschillende (gratis) webinars hebt gevolgd, challenges hebt meegedaan, e-books gedownload en/of allerlei podcasts geluisterd. Misschien heb je zelfs al een coachtraject of een training gevolgd bij een businesscoach. Maar allemaal zonder resultaat. In ieder geval niet het resultaat dat je ervan verwachtte.

En ondertussen komt steeds weer de vraag naar boven wanneer al die klanten nou eens naar jou toe komen. In plaats van dat je ze steeds naar al die andere coaches ziet gaan.

Het is nog maar een paar jaar geleden dat ik precies op hetzelfde punt stond als waar jij nu staat. 

Ik kan het me nog zo goed herinneren…

 • Die eeuwige onzekerheid.
 • Mezelf klein houden (want tja, steek in Volendam maar eens je kop boven het maaiveld uit...).
 • De stemmetjes in mijn hoofd die me elke keer weer aan mezelf lieten twijfelen en me daardoor lange tijd enorm hebben afgeremd. Bijvoorbeeld: "Wat zal een ander van me denken? Heb ik wel voldoende kennis? Is wat ik vertel wel interessant genoeg? Ben ik het wel waard? Etc."
 • De angst of het me ooit zou gaan lukken.
 • Van alles proberen (berichten plaatsen op Facebook en Instagram, blogs schrijven, workshops aanbieden, gratis sessies aanbieden), maar niks dat klanten opleverde.
 • De onrust en frustraties omdat ik werkelijk geen idee meer had wat ik nog kon doen om wél klanten te krijgen.
 • De mening en 'goedbedoelde' adviezen van de mensen om me heen, waar ik helemaal niks aan had. Maar die ik me wel persoonlijk aantrok, omdat ik zelf toen nog heel onzeker was over of ik het allemaal wel waar kon maken met mijn praktijk.

Maar het ergste van dit alles was...

…toch wel die onrust en de frustraties die ik elke dag weer voelde. Omdat ik geen flauw idee had wat ik nou eigenlijk moest doen om klanten te krijgen. Ik had het gevoel dat ik faalde. Omdat ik erachter kwam dat ik helemaal niks van ondernemen wist. 

Terwijl ik – voordat ik met mijn praktijk begon – serieus dacht: “Ik ga dit wel even doen.”

Goh, had ik me even flink vergist.

De vraag ‘Hoe kom ik aan klanten?’ spookte de hele dag door mijn hoofd. En ik had er gewoon geen antwoord op. Ik wist het echt niet meer. Ik wist gewoon niet wat ik nog kon doen om aan klanten te komen. En dat terwijl ik zo ontzettend graag mensen wilde helpen.

Dat was het moment dat ik me voor het eerst realiseerde dat er bij een eigen praktijk meer komt kijken dan alleen goed zijn in je vak, een Kamer van Koophandel inschrijving, een website en af en toe een leuk berichtje plaatsen op social media.

Daarom ben ik me vanaf dat moment, ambitieus en gedreven als ik ben, elke dag, elke avond en elk weekend gaan verdiepen in het ondernemen. En in alles wat er bij het ondernemen komt kijken.

Ik ging op zoek naar het antwoord op de grote vraag: “Hoe krijg ik al die mensen die ik zo graag wil helpen naar mijn praktijk?” 

En tegelijkertijd ging ik ook op zoek naar het antwoord op de belangrijke vraag: “Hoe zorg ik dat mensen me er ook nog voor gaan betalen?”

Er zijn wel duizenden manieren om aan klanten te komen

Ik schakelde een businesscoach in, waarbij ik voor heel veel geld een individueel coachtraject volgde. En ik ben veel verschillende (online) trainingen gaan volgen en boeken gaan lezen over marketing. 

Ik leerde hoe marketing precies werkt (en dat is heel anders dan de meeste ondernemers denken). 

En daarnaast heb ik ook enorm veel geleerd over e-mailmarketing, funnels (strategieën), Facebook marketing, verkopen, webpsychologie en copywriting (het schrijven van goede verkoopteksten). 

Stuk voor stuk belangrijke onderwerpen die onmisbaar zijn wanneer je een goedlopende praktijk wilt opbouwen.

Al snel leerde ik dat alleen af en toe een berichtje of een blog plaatsen – ook al is het nog zo interessant – inderdaad niet voldoende is om klanten te krijgen. En dat er toch wel even wat meer voor nodig is. 

Maar ik leerde ook dat ondernemen helemaal niet zo ingewikkeld is als het lijkt. Je moet alleen even weten hoe het werkt.

Ik vond zelfs meerdere antwoorden op de vraag: “Hoe kom ik aan klanten?”

Want het blijkt dat er wel duizenden manieren zijn. En dat iedereen met de juiste kennis, de juiste begeleiding en het zetten van de juiste stappen meer klanten kan krijgen.

Een goede basis ontbreekt bij 95% van de coaches

Toen mijn praktijk eindelijk goed begon te lopen, merkte ik dat er bij mijn klanten één ding was dat eigenlijk niemand nog goed had staan: een sterke basis. 

Want de meeste coaches beginnen – net als ik destijds en jij waarschijnlijk ook – met hun praktijk omdat ze graag mensen willen helpen. 

Ze volgen een coachopleiding. Schrijven hun praktijk in bij de Kamer van Koophandel. Laten een mooie website maken. Bestellen visitekaartjes. Maken een Facebookpagina aan. En doen de dingen die ze denken te moeten doen. Zoals zichtbaar zijn op social media, bloggen, flyeren en/of naar netwerkbijeenkomsten gaan. Als ze die stappen al durven te zetten.

Maar nergens zit echt een strategie achter. En alleen maar zichtbaar zijn is tegenwoordig niet meer genoeg om klanten te krijgen. Zeker niet in ons vakgebied. 

Ik ga jou nu heel blij maken... 

…want ik ga jou een heleboel tijd, geld, energie en frustraties laten besparen.

Omdat jij nu in slechts 30 dagen kunt leren, waar ik jarenlang elke vrije minuut die ik maar kon vinden en duizenden euro’s aan heb besteed.

In mijn training ‘Een sterke basis voor je praktijk in 30 dagen’ neem ik jou stap voor stap bij de hand om de basis van jouw praktijk voor eens en voor altijd goed en stevig neer te zetten. 

Zodat je daarna je praktijk écht goed van de grond kunt gaan krijgen. En klaar bent om al die mensen die met smart op jou zitten te wachten, naar jouw praktijk te gaan krijgen.

Dit is wat je gaat leren:

 • Welke elementen er allemaal precies nodig zijn om een goedlopende praktijk op te bouwen.
 • Hoe je kunt werken aan je zichtbaarheid, zonder dat je je steeds druk hoeft te maken om wat een ander van je denkt.
 • Hoe je omgaat met je interne kritische panel (je weet wel, die vervelende stemmetjes in je hoofd die je elke keer weer aan jezelf laten twijfelen).
 • Wat de nummer 1 factor is die alles bepaalt wat jij in je leven en met je praktijk tot nu toe hebt bereikt. En wat je allemaal nog gaat bereiken.
 • Hoe je steeds meer in je nieuwe rol als ondernemer kunt gaan stappen.
 • Waarom het belangrijk is om je ideale klant écht goed helder te hebben.
 • Waar een goed aanbod voor jouw ideale klant aan moet voldoen, zodat een potentiële klant makkelijker en sneller 'Ja' zegt.

En ook:

 • Hoe je jouw geweldige aanbod kunt gaan verkopen, zonder het gevoel te hebben dat je aan het verkopen bent.
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je na een 'Nee' op je aanbod, alsnog een dikke 'Ja' kunt krijgen van een potentiële klant.
 • Welke content je nou eigenlijk het beste kunt delen in je blogs, je nieuwsbrieven en op social media.
 • Wat precies een funnel is. En hoe je dit kunt inzetten voor de groei van jouw praktijk.
 • Hoe je de aandacht trekt van jouw ideale klant, door hem/haar op de juiste manier aan te spreken.
 • Hoe je makkelijker 'Nee' kunt zeggen tegen mensen of zaken die jou en je praktijk totaal niet verder helpen.
 • Hoe je omgaat met de momenten waarop je vastloopt of het echt even niet meer weet, zodat je hier niet te lang meer in hoeft te blijven hangen en voorkomt dat je (weer) gaat uitstellen.
 • Waarom het belangrijk is om een weggever te hebben (ook al heeft iedereen in jouw vakgebied al een weggever). En waar een échte goede weggever aan moet voldoen.
 • Wat voor jou de juiste tarieven zijn om te vragen.

Dit is wat je allemaal krijgt voor maar 297 euro:

Direct toegang tot alle 30 videolessen t.w.v. € 199,-

Na je aanmelding krijg je direct toegang tot alle 30 videolessen, ook al is het 02.00 uur ‘s nachts.

Je kunt deze training volgen op je eigen tijd en tempo. Je hoeft dus niet elke keer te wachten op een nieuwe les, als jij iemand bent die graag net even wat sneller gaat.

Wanneer jij juist iemand bent die structuur fijn vindt: je krijgt elke dag van mij een mail met de directe link naar de les die je die dag kunt volgen.

Je houdt voor altijd toegang tot deze training. Dus als het een dag even niet zo goed uitkomt om een les te volgen, dan kun je die op een later tijdstip alsnog volgen.

basis-praktijk-neerzetten-wendy-koning
basis-coach-praktijk-wendy-koning

Werkboek t.w.v. € 29,-

Dankzij de praktische opdrachten in het werkboek, neem je gelijk de juiste stappen om de basis voor jouw praktijk goed neer te zetten.

Want je weet het hè… 

“Alleen toegepaste kennis heeft waarde.”

Daarom heb ik dit digitale werkboek voor je gemaakt. Want je kunt alles wat je in de training leert wel alleen ter kennisname aannemen, maar dan verandert er nog niks. 

En ik ga ervan uit dat jij nu echt graag meer klanten in je praktijk wilt, toch?

 

MP3 met alle trainingen t.w.v. € 69,-

Met deze downloadbare MP3 kun je alle trainingen nog eens rustig terugluisteren waar en wanneer je maar wilt. 

Handig voor onderweg, tijdens een blokje om met de hond of onder je dagelijkse bezigheden.

En heel waardevol om de dingen die je leert ook echt in je automatische systeem te krijgen, zodat het ondernemen (en dus het krijgen van klanten) je steeds makkelijker af gaat.

Het is op zich niet zo moeilijk...

Weet je, een goedlopende praktijk opbouwen is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Je moet alleen even weten wat de juiste stappen zijn om te zetten. En stoppen met van die hap snap dingen te blijven doen. En zelf maar wat blijven aanrommelen. 

Want ik kan je nu al vertellen dat dat jou en je praktijk niet verder gaat helpen. En dat je daarmee alleen maar heel veel kostbare tijd, geld en energie verspilt.

Been there, done that…

Want je gaat pas écht groeien, als je de stappen zet die nodig zijn om je praktijk serieus van de grond te gaan krijgen. En je zult zien, dat wanneer de basis straks helemaal goed staat, het ineens heel snel kan gaan met je praktijk. 

En dat is precies waar deze 30-daagse training je bij gaat helpen.

Nooit meer twijfelen of je het wel goed doet

In deze training leer je alles wat nodig is om een goedlopende praktijk op te bouwen. Waardoor je nooit meer hoeft te twijfelen aan jezelf of je wel met de juiste dingen bezig bent. 

En daarnaast zet je ook gelijk voor eens en voor altijd de basis van je praktijk goed neer. Want zonder een sterke basis kan jouw praktijk sowieso nooit goed van de grond komen.

 

Bespaar jezelf een hoop tijd, geld en energie

Er is toch niks mooier dan elke dag doen wat je het liefste doet en waar je goed in bent: mensen helpen. En dat je er ook nog eens goed voor betaald krijgt. Zodat je er ook je inkomen uit kunt halen. 

Ik weet zeker dat als je door blijft gaan op de manier zoals je het nu doet, het nog heel veel maanden of zelfs jaren gaat duren voordat je meer betalende klanten in je praktijk krijgt. 

En dat het je op deze manier alleen maar een hoop tijd, geld, energie en frustraties gaat kosten om je praktijk van de grond te gaan krijgen.  

Ik spreek uit ervaring. En uit die van mijn klanten.

Daarom geef ik jou nu heel graag de mogelijkheid om voor in 30 dagen te leren waar ik zelf jaren over heb gedaan, en waar ik duizenden euro’s aan heb besteed. 

Zodat de dag dat de klanten die jij zo graag wilt helpen je praktijk binnenstromen, vandaag alvast een stuk dichterbij is. 

Laat deze mooie kans niet liggen...

Klik op de button hieronder en je krijgt na het invullen van je gegevens direct toegang tot alle 30 videolessen, het complete werkboek en de downloadbare MP3 met alle lessen erop.

goedlopende-praktijk-opbouwen-wendy-koning
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.