Luister waar en wanneer je maar wilt naar mijn inspirerende Podcasts boordevol OndernemersTips, Inzichten & Inspiratie om te groeien als Ondernemer en met je Praktijk

De Power in You Podcast
Nu ook te luisteren op Spotify!

Podcast #57 – Eerst zelf proberen
“Ik ga het eerst zelf proberen.” Iets wat ik vaak hoor van coaches die net starten met hun praktijk. En ik snap het ook wel. Want dit is hoe je denkt vanuit je rol als coach. En daarom is dit een grote valkuil van coaches. Omdat het op deze manier heel lang kan duren voordat je praktijk van de grond komt. Geen probleem als je je praktijk als hobby ziet. Iets voor ‘erbij’. Maar als meer met je praktijk wilt bereiken, vereist het een andere mindset. De mindset van een ondernemer.

Podcast #56 – Hoe je omgaat met de frustraties in het ondernemen
In het ondernemen gaat helaas niet altijd alles zoals je zou willen. Bijvoorbeeld het krijgen van nieuwe klanten dat tegenvalt, berichten waar niemand op reageert of acties waar je zo je best op hebt gedaan en die helemaal niks geen resultaat opleveren. Dat is natuurlijk ontzettend frustrerend. En daarom vertel ik je in deze podcast hoe je met deze frustraties in het ondernemen kunt omgaan. Zodat je niet te lang meer in de frustraties hoeft te blijven hangen. Snel weer door kunt pakken. En er zelfs door kunt groeien, wanneer je hier op een bepaalde manier mee omgaat.

Podcast #55 – Een motivatieboost voor een goede start van het Nieuwe jaar
Een nieuw jaar is begonnen. En dat betekent dat er weer een jaar vol nieuwe mogelijkheden en kansen voor je ligt. Een nieuw jaar waarin jij al je dromen kunt waarmaken. Om jou gelijk een goede start van dit nieuwe jaar te geven, heb ik deze motivatieboost voor je opgenomen. Zodat je na alle feestdagen gelijk in de juiste flow komt om al jouw mooie doelen te gaan bereiken. We gaan ervoor!

Podcast #54 – De eerste keer
Kun je je nog je eerste keer herinneren? En nee, ik bedoel niet die eerste keer ;-). Want er zijn meerdere eerste keren. Zeker in het ondernemen. Want voor de meeste coaches zijn de dingen die nodig zijn om betalende klanten te krijgen allemaal nieuw. Ondernemen is nieuw. Marketing. Verkopen. Noem maar op. In deze podcast vertel ik je hoe je kunt omgaan met al die eerste keren die er gaan komen in het ondernemen. Zodat je eerder de stap kunt zetten. Want na de eerste keer wordt het namelijk al een stuk makkelijker.

Podcast #53 – Iedereen willen helpen
Een van de valkuilen van coaches is dat ze het liefst iedereen willen helpen. Waardoor het vaak lastig is om te kiezen voor een specifieke doelgroep ofwel een ideale klant. Het gevoel om mensen uit te sluiten voelt gewoon niet goed. En zeker voor coaches niet. Maar weet je, je kunt juist meer mensen helpen door wél te kiezen. In deze podcast vertel ik je hoe dat precies zit. Zodat je makkelijker de klanten in je praktijk weet te krijgen die je wilt.

Podcast #52 – Wat als… het wel lukt
Wat als… er straks niemand op je aanbod reageert. Als je negatieve reacties krijgt op je bericht. Als het straks zelfs helemaal niet gaat lukken met je praktijk. Wat als, wat als, wat als… De wat als gedachten zijn vaak zeer hardnekkig. Ze laten je alle doemscenario’s zien die er ‘zouden kunnen’ gebeuren als je een volgende stap wilt zetten met je praktijk. Ontdek in deze podcast hoe je kunt omgaan met deze wat als gedachten. Zodat jij gewoon kunt blijven gaan voor je praktijk. En je door niets of niemand hoeft te laten tegenhouden. En al helemaal niet door die vervelende ‘wat als’ gedachten.

Podcast #51 – Waar marketing echt om draait
Marketing is iets waar de meeste coaches geen kaas van hebben gegeten. Ze willen gewoon coachen. Mensen helpen. En zouden het marketing stuk het liefst overslaan. Alleen ontkom je er niet aan om aan marketing te doen. Tenminste als je klanten in je praktijk wilt krijgen. En daar ga ik wel vanuit als je dit leest. Toch is marketing makkelijker dan je denkt. In deze podcast ontdek je waar marketing – in mijn visie – echt om draait. En dat is waarschijnlijk anders dan je tot nu toe had gedacht.

Podcast #50 – De kracht van gelijkgestemden om je heen
Ondernemen kan soms best eenzaam voelen. En als je dan eens wat deelt met de mensen in je omgeving, dan krijg je vaak reacties waar je helemaal niks mee kunt. Die zelfs een negatieve invloed op je kunnen hebben. Omdat zij niet begrijpen waarom jij er alles voor over hebt om een succesvolle praktijk op te bouwen. Door je te omringen met gelijkgestemden, die het beste in je naar boven halen, groei je enorm. Als persoon en als ondernemer. En daardoor ook met je praktijk. Laat je inspireren door de belangrijke boodschap die ik hierover met je deel in deze podcast.

Podcast #49 – Dit is waarom Social Media je geen klanten oplevert
De frustratie van Social Media kan zeer groot zijn als het gaat om het krijgen van klanten. Misschien herken je dat wel. Je plaatst er berichten, krijgt af en toe een like of reactie (meestal van familie of bekenden), maar het levert je geen enkele klant op. Logisch dat je kunt gaan denken dat Social Media voor jou niet werkt om klanten te krijgen. Maar het tegendeel is waar. Want Social Media is juist een enorm krachtig platform om klanten uit te krijgen. Alleen niet op de manier zoals de meeste coaches het inzetten. Daarom vertel ik je in deze podcast hoe je Social Media slim kunt inzetten om er wél klanten uit te krijgen.

Podcast #48 – Hoe Je Een Echte Power Focus Creëert Als Ondernemer
Wist je dat Focus de Nummer 1 succesgewoonte is van ondernemers die succesvol zijn? Omdat dit tegelijkertijd ook één van de lastigste dingen is in het ondernemen, geef ik je in deze podcast concrete Tips & Inzichten hoe je de focus creëert van een succesvolle ondernemer. Waardoor je meer gedaan krijgt in de kostbare tijd die je hebt. En automatisch ook meer bereikt.

Podcast #47 – Hoe je nieuwe klanten krijgt in de zomerperiode

Veel coaches laten nu omzet liggen omdat ze al te vroeg in de vakantiemodus gaan zitten. Ze denken bijvoorbeeld dat hun ideale klant nu toch geen coaching wil of gaat doen. En dat het toch geen zin heeft om nu een aanbod te doen. In deze podcast deel ik een aantal ideeën met je hoe je juist de zomervakantie slim kunt gebruiken om nieuwe klanten binnen te halen. En dus ook extra omzet te draaien. Doe er je voordeel mee.

Podcast #46 – Wat als iemand Nee zegt op je aanbod…
Ben jij weleens bang dat iemand Nee zegt als je je aanbod gaat doen? En – als je heel eerlijk bent – doe je daardoor je aanbod soms (of vaak) niet aan een potentiële klant? Dan is het nu tijd om hier verandering in te brengen. Zeker als jij bij de groep coaches hoort die er serieus voor wil gaan met haar praktijk. En met haar coaching de wereld een stukje mooier wil maken. In deze podcast vertel ik je hoe je kunt omgaan met de angst om een Nee te krijgen.

Podcast #45 – Het eerlijke verhaal over het ondernemen
Ondernemen kan heel leuk zijn. Maar er zitten ook andere kanten aan het ondernemen. Kanten die ondernemers niet zomaar even naar buiten brengen. Zoals de momenten dat het niet gaat zoals je wilt. Momenten dat alles lijkt tegen te zitten. Dat je het zelfs even helemaal niet meer ziet zitten met alles wat er bij je eigen praktijk komt kijken. Daarom deel ik in deze podcast het eerlijke verhaal over het ondernemen. En geef ik je tips hoe je doorzet in elke situatie.

Podcast #44 – De meest voorkomende missers op websites van coaches
Op bijna elke website van coaches kom ik minstens een van de 3 grootste valkuilen uit deze podcast tegen. Wat ontzettend jammer is. Want hierdoor jaag je je bezoeker heel snel weer van je website af. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Want je hebt juist zoiets moois te bieden als coach. Ontdek de grootste missers op websites in deze podcast. En uiteraard vertel ik je ook wat je dan beter wel op je website kunt zetten.

Podcast #43 – Hoe je omgaat met die stemmetjes in je hoofd
Je kent ze vast wel, die vervelende stemmetjes in je hoofd die je de hele dag bezig kunnen houden. Die elke keer opduiken juist op het moment dat je een volgende stap wilt gaan zetten. Een nieuw idee hebt. Of jezelf (eindelijk) wilt laten zien. Goed nieuws. Want jij kunt de regie pakken over deze stemmetjes. In deze podcast ontdek je hoe je dat doet.

Podcast #42 – Tips om je ideale klant aan te spreken
Hoe kun je nou het beste je ideale klant aanspreken? Waar moet je op letten? Wat is belangrijk om de aandacht te trekken? Want je wilt natuurlijk dat je berichten en blogs gelezen worden. En het liefst door de juiste mensen. In deze podcast geef ik je tips om zo effectief mogelijk de juiste mensen aan te spreken. Deze tips kun je ook voor je aanbod gebruiken. Zodat mensen sneller en makkelijker ‘Ja’ zeggen op je aanbod.

Podcast #41 – Mensen kiezen jou om jou
Je hoeft je niet langer druk te maken om wat een ander van je denkt. En je aan te passen aan anderen. Of aan wat hoort. Want mensen hebben liever iemand die zichzelf is. Klanten kiezen jou om jou. Om wie jij bent. Om wat jij uitstraalt. En om de boodschap die jij deelt. Laat je in deze podcast inspireren hoe jij steeds meer jezelf kan zijn. Ook binnen het ondernemen. Zodat jij de mensen kunt gaan aantrekken die jij het liefste wilt helpen.

Podcast #40 – Ontdek de 3 belangrijkste stappen om een goedlopende praktijk op te bouwen
Veel coaches zijn aan het worstelen om hun praktijk van de grond te krijgen. Ze werken er keihard voor (vaak nog naast een baan in loondienst). Ze hebben passie voor hun vak. Ze willen heel graag mensen helpen. Maar het lukt ze maar niet om meer klanten in hun praktijk te krijgen. Daarom vertel ik je in deze podcast met welke 3 stappen jij altijd de klanten in je praktijk weet te krijgen die je wilt.

Podcast #39 – Hoe je je praktijk opbouwt naast een baan
De meeste coaches starten hun praktijk naast een baan in loondienst. Een flinke uitdaging. Want waar haal je de tijd en de focus vandaan om je praktijk van de grond te krijgen als je daarnaast al een paar dagen per week kwijt bent aan je werk? In deze podcast geef ik je een aantal praktische tips die jou hierbij gaan helpen. En waarmee jij het maximale uit jouw kostbare tijd haalt.

Podcast #38 – Hou vol! Ook als het even niet zo lekker gaat in het ondernemen…
Er zijn weleens van die momenten in het ondernemen dat het even niet zo lekker gaat. Dat alles lijkt tegen te zitten. Of dat je even niet meer weet hoe je verder moet. Op dat soort momenten komt het aan op je eigen Mindset. Dát is namelijk de nummer #1 factor wat succesvolle ondernemers succesvol maakt. Daarom heb ik deze podcast voor je opgenomen. Om je te helpen door te zetten. Op elk moment. En in elke situatie.

Podcast #37 – 10 praktische Tips waarmee jij en je praktijk sterker uit de coronacrisis komen
Normaal is het al een flinke uitdaging om je praktijk van de grond te krijgen. En nu met de coronacrisis lijkt het voor de meeste coaches nóg lastiger te zijn om aan hun praktijk te werken. Toch zijn er heel veel dingen die je nu wel kunt doen. Juist nu. Zodat jij en je praktijk straks supersterk uit deze corona-periode komen. Ik vertel je er alles over in podcast #37.

Podcast #36Wat als een potentiële klant niks meer van zich laat horen…
Heb je net een heel fijn gesprek gehad met een potentiële klant. Je hebt er een goed gevoel over. Je hebt je aanbod gedaan, ook al vond je dat misschien best wel spannend. En tot je grote vreugde is de ander super enthousiast. De uren en dagen kruipen voorbij en je hoort steeds maar niks… Helaas gebeurt dit vaak. Ontdek daarom in deze podcast #36 hoe je hier het beste mee om kunt gaan. En beter nog, hoe je met elke potentiële klant na het doen van je aanbod later nog in gesprek kunt komen.

Podcast #35Hoe je je als Coach onderscheid van al die andere Coaches
Iedere coach weet natuurlijk dat er meerdere coaches op de markt zijn. Het is goed om te weten dat er maar weinig coaches zijn die zich weten te onderscheiden. Wat dus gelijk al in jouw voordeel is. Want in deze podcast #35 ontdek jij hoe je je als coach kunt onderscheiden van al die andere coaches in jouw vakgebied. Doe er je voordeel mee.

Podcast #34Als je als coach de bomen door het bos niet meer ziet in het ondernemen
Er komt zoveel bij het ondernemen kijken, dat je je soms helemaal verdwaald kan voelen. De een zegt dit, de ander roept dit. En vooral als je net begint, kun je hierdoor al snel aan jezelf gaan twijfelen of je wel de juiste dingen doet. In deze podcast #34 geef ik je tips om focus en overzicht te houden in het ondernemen. Zodat niks jou nog in de weg staat om jouw praktijk op de kaart te zetten.

Podcast #33Hoe je de stap maakt van Hobby coach naar Ondernemende coach
Op het moment dat meer wilt met je praktijk dan het er een beetje bij doen en af en toe een klant, is het nodig om te gaan ondernemen. En om de overstap te maken van hobby coach naar ondernemende coach. In deze podcast #33 vertel ik je hoe je dit doet. Zodat jij straks voor heel veel mensen het verschil kan gaan maken. En er ook nog (meer dan) genoeg inkomen mee verdient.

Podcast #32Hoe je als coach het juiste tarief bepaalt en ervoor zorgt dat jouw klanten jou dit graag betalen
De juiste tarieven bepalen is voor veel coaches een moeilijk punt. Want wat vraag je als coach? Hoe bepaal je je tarief? En hoe zorg je ervoor dat mensen jou dit tarief gaan betalen? Zelfs als jouw doelgroep het geld er niet voor heeft. Ontdek het allemaal in podcast #32.

Podcast #31 – Heb jij een eigen praktijk, maar voel jij je geen ondernemer?
Heel vaak hoor ik van coaches dat ze zich geen ondernemer voelen. Ze willen gewoon graag mensen helpen. Dat is waar ze goed in zijn. En dat was wat ze in gedachten hadden toen ze hun praktijk begonnen. Maar ja, hoe krijg je al die klanten in je praktijk die je zo graag wilt helpen? Door in je rol als ondernemer te stappen. In podcast #31 vertel ik je hoe je dit kunt doen.

Podcast #30 – 7 Tips voor meer zichtbaarheid met je praktijk
Voor de meeste coaches is zichtbaarheid best wel een dingetje. Of zeg maar gerust: een DING. Een hele grote, hoge drempel waar ze voor hun gevoel maar niet overheen lijken te komen. In podcast #30 geef ik je Tips om te werken aan je zichtbaarheid. Ook als je het nu nog heel erg spannend vindt om zichtbaar te zijn.

Podcast #29 – Waarom je niet naar anderen moet luisteren als het gaat om jouw bedrijf
Je kent deze uitspraken vast wel: “Zou je dat nou wel doen?” “Is daar wel genoeg werk in te vinden?” “Denk je dat mensen jou dat gaan betalen?” Een greep uit de ‘goedbedoelde’ tips en adviezen van mensen die het beste met je voor hebben, maar waar je als ondernemer helemaal niks aan hebt. Sterker nog, ze kunnen je juist enorm tegenhouden bij het opbouwen van je praktijk. Luister in podcast #29 hoe je hiermee om kunt gaan, zodat je gewoon je eigen ding kan gaan doen.

Podcast #28 – 10 ideeën om tijdens je vakantie heel relaxed AAN je bedrijf te werken
Als jij het als gedreven ondernemer niet ziet zitten om tijdens je vakantie drie weken lang helemaal NIKS aan je bedrijf te doen, dan kan ik me dat heel goed voorstellen. Het geeft ook zoveel voldoening, vind je niet? Daarom geef ik je in deze podcast#28 maar liefst 10 ideeën om tijdens je vakantie heel relaxed toch wat AAN de groei van je bedrijf te doen.

Podcast #27 – Hoe je het ondernemen met het moederschap combineert en in beiden succesvol kunt zijn
Als je naast ondernemer ook moeder bent, dan kan dat – op z’n zachtst gezegd – voor de nodige extra uitdagingen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan de balans die vaak ver te zoeken is. Maar ook het schuldgevoel richting je kinderen wanneer je wéér aan het werk gaat. In deze Podcast #27 vertel ik je hoe je hiermee om kunt gaan. Zodat je én een succesvolle ondernemer kan zijn én een goede moeder.

Podcast #26 – “Hoe gaat het met je praktijk?”
Eén van de meest gevreesde vragen van coaches is: “Hoe gaat het met je praktijk?” Tenminste, wanneer je praktijk nog niet zo goed loopt. Terwijl je er ondertussen wel al je tijd en energie in steekt. Leer hoe je ervoor zorgt dat je praktijk nu wél goed van de grond gaat komen. En hoe je vanaf nu kunt antwoorden op deze beruchte vraag.

Podcast #25Hoeveel vrijheid ervaar jij écht als ondernemer?
Eén van de grootste redenen waarom mensen ondernemer worden is vrijheid. En toch voelt het voor veel ondernemers niet zo. Ze voelen namelijk niet altijd de vrijheid die ze voor ogen hadden toen ze begonnen. Want voordat je het weet wordt je opgeslokt door je bedrijf. En voel je je gevangen in je eigen bedrijf.  Luister in deze podcast #25 hoe jij het gevoel van vrijheid weer terugkrijgt. En kunt behouden.

Podcast #24 – Nooit meer zonder inspiratie
Een veelgestelde vraag als het gaat om zichtbaarheid is: “Waar haal je elke keer de inspiratie vandaan voor nieuwe Facebookberichten, blogs, video’s of nieuwsbrief?” In deze podcast #24 geef ik je 5 Tips waarmee je nooit meer zonder inspiratie hoeft te zitten om jezelf en je praktijk op de kaart te zetten.

Podcast #23 – Wat is jouw favoriete excuus om de volgende stappen met je praktijk steeds weer uit te stellen?
Er zijn zoveel excuses te bedenken om de volgende stap steeds weer uit te stellen. En we doen het op z’n tijd allemaal weleens. Maar, o, wat houdt dit ondernemers tegen om te groeien. Luister daarom in podcast #23 hoe jij vanaf vandaag kunt afrekenen met het steeds weer bedenken van nieuwe excuses. Zodat je praktijk nu écht goed van de grond kan gaan komen.

Podcast #22 – Die eeuwige twijfels die je als ondernemer flink in de weg kunnen zitten
Wie kent ze niet? Die eeuwige twijfels als je weer klaar denkt te zijn voor de volgende stap met je bedrijf. Heb je eindelijk het besluit genomen om de volgende stap te zetten, komen die twijfels weer opzetten. Weet dat deze twijfels eigenlijk heel positief zijn. Luister in podcast #22 hoe dit zit. En hoe jij je vanaf nu niet meer hoeft te laten tegenhouden door de twijfels die je soms hebt.

Podcast #21 – Waarom de ene coach een wachtlijst heeft en de ander nul klanten
Hier is maar één antwoord op mogelijk. Namelijk dat de meeste coaches zich niet op het speelveld begeven. Ze blijven liever lekker veilig aan de zijlijn staan. Kijken wat er op het speelveld gebeurt. Maar ja, als je niet meedoet, dan win je sowieso niet. Luister daarom in deze podcast #21 wat jij te doen hebt, zodat jij straks heel veel klanten kunt gaan helpen.

Podcast #20 – Zichtbaarheid: de 3 belangrijkste misvattingen en 3 Tips
Zichtbaarheid is voor de meeste ondernemende coaches nogal een ‘dingetje’. Of zeg maar gerust een DING. Want als coach willen we natuurlijk allemaal graag heel veel mensen helpen, maar de meeste coaches willen zelf het liefst niet zoveel zichtbaar zijn. En wanneer ze dan eindelijk de stap hebben genomen om zichtbaar te zijn, dan levert het geen klanten op. Luister in podcast #20 naar de 3 belangrijkste misvattingen over zichtbaarheid. En naar de 3 Tips om wel klanten te krijgen door je zichtbaarheidsacties.

Podcast #19Je aanbod verkopen zonder opdringerig over te komen
Als het gaat om verkopen, voelen de meeste coaches zich best wel ongemakkelijk. En breekt het angstzweet ze al uit als ze er alleen maar aan denken. Maar zonder verkopen krijg je geen klanten. Zonder klanten heb je geen omzet. En zonder omzet heb je geen inkomen. Luister in podcast #19 hoe je jouw geweldige aanbod kunt verkopen, zonder opdringerig over te komen.

Podcast #18 – Wat Is Jouw Toegevoegde Waarde Als Coach?
Veel coaches delen nog niet genoeg hun toegevoegde waarde met de wereld. Vaak vanuit onzekerheid, de gedachten wat een ander van ze zal denken, of het wel interessant genoeg is of de vraag of ze het wel waar kunnen maken. Maar wist je dat er ondertussen heel veel mensen zitten te wachten op wat jij te bieden hebt? Die alleen nog niet van jouw bestaan afweten, omdat jij jezelf nog niet genoeg laat zien? Tijd om daar verandering in te brengen. Luister meer in podcast #18.

Podcast #17 – De invloed van andere mensen op de groei van jouw praktijk
Heb je er weleens bij stilgestaan hoeveel invloed andere mensen of zaken kunnen hebben op de groei van je praktijk? We worden de hele dag beïnvloed door suggesties van anderen. Zowel door wat we lezen op social media, als door wat anderen tegen ons zeggen. Dit bepaalt voor een groot deel hoe we onszelf en onze praktijk ontwikkelen en laten groeien. Luister meer in podcast #17.

Podcast #16 – Er zijn al zoveel coaches
Ja, er zijn al zoveel coaches, maar dat zegt helemaal NIKS over wat jij kunt gaan bereiken met je praktijk. Want wat jij kunt bereiken, dat ligt niet aan het aantal coaches dat er is, maar dat ligt bij jouzelf. Aan wat jij ervoor doet en ervoor over hebt om jouw praktijk écht van de grond te krijgen. Luister in podcast #16 hoe je ervoor kunt zorgen dat het feit dat er al zoveel coaches zijn, geen belemmering hoeft te zijn bij het opbouwen en laten groeien van jouw praktijk.

Podcast #15 – Waarom je steeds klanten aantrekt die je niet wilt
We kennen het allemaal wel als coach; werken met klanten waar je – als je heel eerlijk bent – liever niet mee werkt. Mensen die je heel veel energie kosten. Die (te)veel van je vragen. Veel meer dan waar ze voor betalen. En je helemaal leegtrekken. Luister in podcast #15 hoe je vanaf nu wél steeds jouw ideale klanten kunt aantrekken.

Podcast #14 – Hoe je als coach omgaat met afwijzingen op jouw geweldige aanbod
In de praktijk gebeurt het jammer genoeg best regelmatig dat je als ondernemer ‘Nee’ krijgt te horen op een geweldig aanbod. Afwijzing is een van die dingen die er als ondernemer bij hoort. Die (als je het goed doet) vaak voorkomt. Daarom is het belangrijk om hiermee om te leren gaan. Luister in mijn Podcast #14 hoe je dat doet.

Podcast #13 – Hoe je als perfectionist een aanbod in de markt zet voordat het helemaal af is
We houden als ondernemers zelf de groei van ons bedrijf vaak enorm tegen. Zeker wanneer je perfectionistische trekjes hebt. Want alles moet natuurlijk eerst helemaal klaar en perfect zijn, voordat je het op de markt zet. Luister in deze podcast #13hoe je vanaf nu sneller en makkelijker vooruit komt met je bedrijf. Zodat je al in korte tijd meer kunt bereiken.

Podcast #12 – Stress als ondernemer verminderen en voorkomen
Stress is één van de dingen die je als ondernemer flink in de weg kan zitten bij het serieus neerzetten en laten groeien van je bedrijf. Daarom geef ik je in deze Podcast #12 vijf simpele Tips en Inzichten om stress direct te verminderen én om het te voorkomen (wat nog beter is natuurlijk). Zodat je elke keer vooruit kunt blijven gaan met het opbouwen en laten groeien van je bedrijf. No matter what.

Podcast #11 – Omdat iedereen het doet…
Veel ondernemers worstelen met de dingen die ze voor hun gevoel ‘moeten’ doen om zichzelf te laten zien. Om hun bedrijf op de kaart te zetten. En om veel zichtbaar te zijn. Laat dat nou precies voor veel vrouwelijke ondernemers een ‘dingetje’ zijn: zichtbaarheid. Of zeg maar gerust: een ‘ding’. Luister in deze Podcast #11 hoe je zichtbaar kunt zijn op de manier die bij jou past. 

Podcast #10 – Winnen is belangrijker dan meedoen
Ondernemen is net topsport. Als je tenminste een succes wilt maken van je bedrijf. Want je bedrijf wordt pas een succes als je er alles voor doet wat nodig is. Luister in deze Podcast #10 hoe jij als ondernemer de mentaliteit van een topsporter krijgt. Zodat je straks alles gaat bereiken wat je voor ogen hebt met je bedrijf.

Podcast #9 – Voel jij je anders dan je collega-ondernemers?
Je weet dat wanneer je van je bedrijf een succes wilt maken je dingen moet doen buiten je comfortzone. Maar wat als je voelt dat de dingen die je volgens anderen moet doen om klanten te krijgen en jezelf te laten zien totaal niet bij je passen? Dat het gewoon niet oké voelt om het op deze manier te doen? Luister mijn podcast hierover.

Podcast #8 – Gelukkig wil niet iedereen jouw klant worden
Er zijn klanten die jou enorm veel energie en voldoening geven. En er zijn klanten die je juist heel veel energie kosten. Met wie je werkt is een keuze, jouw keuze. Want het is jouw bedrijf. Stel je voor dat je alleen nog maar werkt met jouw ideale klanten. Dat zou geweldig zijn, toch?!

Podcast #7 – Faal jij wel genoeg in het ondernemen?
Veel ondernemers nemen de volgende stap(pen) niet met hun bedrijf omdat ze bang zijn om te falen. Dat het ze niet gaat lukken. Ze stellen de volgende stap dan maar weer uit. Luister in deze podcast hoe je omgaat met falen, mislukken en fouten maken. Zodat je je daardoor nooit meer hoeft te laten tegenhouden.

Podcast #6 – Wat zal er gebeuren als je het wel doet?
Veel ondernemers laten zich tegenhouden om de volgende stap te maken met hun bedrijf. Vaak omdat ze zich nog wat onzeker voelen in het ondernemen, bepaalde gedachten hebben die ze in de weg zitten of omdat ze simpelweg niet weten hóe ze de volgende stap moeten nemen. In deze Podcast help ik je met twee krachtige vragen op weg om wél de stappen te gaan maken.

Podcast #5 – Heb je wel een bedrijf, maar voel je je geen ondernemer?
Wanneer je een eigen bedrijf hebt, betekent dat nog niet per se automatisch dat je ook gelijk ondernemer bent. Dat merk je vaak op het punt dat je meer wilt gaan bereiken met je bedrijf. Ben jij nu op dat punt? Luister dan in deze Podcast wat je kunt doen om vanaf vandaag steeds meer in je rol als ondernemer te stappen.

Podcast #4 – Hoe je omgaat met je onzekerheden in het ondernemen
Wanneer je je onzeker voelt en aan jezelf twijfelt, kan dat je enorm tegenhouden in je persoonlijke groei. En daardoor ook in de groei van je bedrijf. Ontdek in deze podcast hoe je omgaat met je onzekerheden, zodat je eindelijk kunt (blijven) gaan voor wat je het liefste wilt met je bedrijf.

Podcast #3 – Je eigen brein slim beïnvloeden voor betere resultaten
Wist je dat je de hele dag door beïnvloed wordt? Zonder dat je je daar bewust van bent? Door alles wat we om ons heen waarnemen. Wat we denken. Wat anderen tegen ons zeggen. Wat je jezelf vertelt. Maar weet je ook dat je hier zelf invloed op kunt uitoefenen? Namelijk door te leren hoe je jouw brein op een slimme manier beïnvloedt. Waardoor je betere resultaten gaat behalen.

Podcast #2 – Wat is Mindset precies?
Ik leg je in deze podcast uit wat Mindset precies is. Veel mensen kennen de term, hebben er wel een idee bij, maar weten nog niet wat het precies inhoudt. Ik vertel je ook wat je ermee kunt. En waarom Mindset zo belangrijk is wanneer jij meer uit jezelf, uit je leven en uit jouw bedrijf wilt halen. 

Podcast #1 – Dé basis voor een krachtige Mindset
In deze eerste PowerMindset podcast vertel ik je wat dé basis is voor een krachtige Mindset. Een krachtige Mindset is belangrijk wanneer jij meer uit jezelf, uit je leven en uit je bedrijf wilt halen. Ook stel ik me in deze podcast aan je voor. En vertel ik je wat NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) precies is en wat je ermee kunt.