Podcasts

Luister waar en wanneer je maar wilt naar mijn inspirerende Podcasts, waarmee je gaat groeien als Ondernemer én met je Praktijk

Podcast #33Hoe je de stap maakt van Hobby coach naar Ondernemende coach
Op het moment dat meer wilt met je praktijk dan het er een beetje bij doen en af en toe een klant, is het nodig om te gaan ondernemen. En om de overstap te maken van hobby coach naar ondernemende coach. In deze podcast #33 vertel ik je hoe je dit doet. Zodat jij straks voor heel veel mensen het verschil kan gaan maken. En er ook nog (meer dan) genoeg inkomen mee verdient.

Podcast #32Hoe je als coach het juiste tarief bepaalt en ervoor zorgt dat jouw klanten jou dit graag betalen
De juiste tarieven bepalen is voor veel coaches een moeilijk punt. Want wat vraag je als coach? Hoe bepaal je je tarief? En hoe zorg je ervoor dat mensen jou dit tarief gaan betalen? Zelfs als jouw doelgroep het geld er niet voor heeft. Ontdek het allemaal in podcast #32.

Podcast #31 – Heb jij een eigen praktijk, maar voel jij je geen ondernemer?
Heel vaak hoor ik van coaches dat ze zich geen ondernemer voelen. Ze willen gewoon graag mensen helpen. Dat is waar ze goed in zijn. En dat was wat ze in gedachten hadden toen ze hun praktijk begonnen. Maar ja, hoe krijg je al die klanten in je praktijk die je zo graag wilt helpen? Door in je rol als ondernemer te stappen. In podcast #31 vertel ik je hoe je dit kunt doen.

Podcast #30 – 7 Tips voor meer zichtbaarheid met je praktijk
Voor de meeste coaches is zichtbaarheid best wel een dingetje. Of zeg maar gerust: een DING. Een hele grote, hoge drempel waar ze voor hun gevoel maar niet overheen lijken te komen. In podcast #30 geef ik je Tips om te werken aan je zichtbaarheid. Ook als je het nu nog heel erg spannend vindt om zichtbaar te zijn.

Podcast #29 – Waarom je niet naar anderen moet luisteren als het gaat om jouw bedrijf
Je kent deze uitspraken vast wel: “Zou je dat nou wel doen?” “Is daar wel genoeg werk in te vinden?” “Denk je dat mensen jou dat gaan betalen?” Een greep uit de ‘goedbedoelde’ tips en adviezen van mensen die het beste met je voor hebben, maar waar je als ondernemer helemaal niks aan hebt. Sterker nog, ze kunnen je juist enorm tegenhouden bij het opbouwen van je praktijk. Luister in podcast #29 hoe je hiermee om kunt gaan, zodat je gewoon je eigen ding kan gaan doen.

Podcast #28 – 10 ideeën om tijdens je vakantie heel relaxed AAN je bedrijf te werken
Als jij het als gedreven ondernemer niet ziet zitten om tijdens je vakantie drie weken lang helemaal NIKS aan je bedrijf te doen, dan kan ik me dat heel goed voorstellen. Het geeft ook zoveel voldoening, vind je niet? Daarom geef ik je in deze podcast#28 maar liefst 10 ideeën om tijdens je vakantie heel relaxed toch wat AAN de groei van je bedrijf te doen.

Podcast #27 – Hoe je het ondernemen met het moederschap combineert en in beiden succesvol kunt zijn
Als je naast ondernemer ook moeder bent, dan kan dat – op z’n zachtst gezegd – voor de nodige extra uitdagingen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan de balans die vaak ver te zoeken is. Maar ook het schuldgevoel richting je kinderen wanneer je wéér aan het werk gaat. In deze Podcast #27 vertel ik je hoe je hiermee om kunt gaan. Zodat je én een succesvolle ondernemer kan zijn én een goede moeder.

Podcast #26 – “Hoe gaat het met je praktijk?”
Eén van de meest gevreesde vragen van coaches is: “Hoe gaat het met je praktijk?” Tenminste, wanneer je praktijk nog niet zo goed loopt. Terwijl je er ondertussen wel al je tijd en energie in steekt. Leer hoe je ervoor zorgt dat je praktijk nu wél goed van de grond gaat komen. En hoe je vanaf nu kunt antwoorden op deze beruchte vraag.

Podcast #25Hoeveel vrijheid ervaar jij écht als ondernemer?
Eén van de grootste redenen waarom mensen ondernemer worden is vrijheid. En toch voelt het voor veel ondernemers niet zo. Ze voelen namelijk niet altijd de vrijheid die ze voor ogen hadden toen ze begonnen. Want voordat je het weet wordt je opgeslokt door je bedrijf. En voel je je gevangen in je eigen bedrijf.  Luister in deze podcast #25 hoe jij het gevoel van vrijheid weer terugkrijgt. En kunt behouden.

Podcast #24 – Nooit meer zonder inspiratie
Een veelgestelde vraag als het gaat om zichtbaarheid is: “Waar haal je elke keer de inspiratie vandaan voor nieuwe Facebookberichten, blogs, video’s of nieuwsbrief?” In deze podcast #24 geef ik je 5 Tips waarmee je nooit meer zonder inspiratie hoeft te zitten om jezelf en je praktijk op de kaart te zetten.

Podcast #23 – Wat is jouw favoriete excuus om de volgende stappen met je praktijk steeds weer uit te stellen?
Er zijn zoveel excuses te bedenken om de volgende stap steeds weer uit te stellen. En we doen het op z’n tijd allemaal weleens. Maar, o, wat houdt dit ondernemers tegen om te groeien. Luister daarom in podcast #23 hoe jij vanaf vandaag kunt afrekenen met het steeds weer bedenken van nieuwe excuses. Zodat je praktijk nu écht goed van de grond kan gaan komen.

Podcast #22 – Die eeuwige twijfels die je als ondernemer flink in de weg kunnen zitten
Wie kent ze niet? Die eeuwige twijfels als je weer klaar denkt te zijn voor de volgende stap met je bedrijf. Heb je eindelijk het besluit genomen om de volgende stap te zetten, komen die twijfels weer opzetten. Weet dat deze twijfels eigenlijk heel positief zijn. Luister in podcast #22 hoe dit zit. En hoe jij je vanaf nu niet meer hoeft te laten tegenhouden door de twijfels die je soms hebt.

Podcast #21 – Waarom de ene coach een wachtlijst heeft en de ander nul klanten
Hier is maar één antwoord op mogelijk. Namelijk dat de meeste coaches zich niet op het speelveld begeven. Ze blijven liever lekker veilig aan de zijlijn staan. Kijken wat er op het speelveld gebeurt. Maar ja, als je niet meedoet, dan win je sowieso niet. Luister daarom in deze podcast #21 wat jij te doen hebt, zodat jij straks heel veel klanten kunt gaan helpen.

Podcast #20 – Zichtbaarheid: de 3 belangrijkste misvattingen en 3 Tips
Zichtbaarheid is voor de meeste ondernemende coaches nogal een ‘dingetje’. Of zeg maar gerust een DING. Want als coach willen we natuurlijk allemaal graag heel veel mensen helpen, maar de meeste coaches willen zelf het liefst niet zoveel zichtbaar zijn. En wanneer ze dan eindelijk de stap hebben genomen om zichtbaar te zijn, dan levert het geen klanten op. Luister in podcast #20 naar de 3 belangrijkste misvattingen over zichtbaarheid. En naar de 3 Tips om wel klanten te krijgen door je zichtbaarheidsacties.

Podcast #19Je aanbod verkopen zonder opdringerig over te komen
Als het gaat om verkopen, voelen de meeste coaches zich best wel ongemakkelijk. En breekt het angstzweet ze al uit als ze er alleen maar aan denken. Maar zonder verkopen krijg je geen klanten. Zonder klanten heb je geen omzet. En zonder omzet heb je geen inkomen. Luister in podcast #19 hoe je jouw geweldige aanbod kunt verkopen, zonder opdringerig over te komen.

Podcast #18 – Wat Is Jouw Toegevoegde Waarde Als Coach?
Veel coaches delen nog niet genoeg hun toegevoegde waarde met de wereld. Vaak vanuit onzekerheid, de gedachten wat een ander van ze zal denken, of het wel interessant genoeg is of de vraag of ze het wel waar kunnen maken. Maar wist je dat er ondertussen heel veel mensen zitten te wachten op wat jij te bieden hebt? Die alleen nog niet van jouw bestaan afweten, omdat jij jezelf nog niet genoeg laat zien? Tijd om daar verandering in te brengen. Luister meer in podcast #18.

Podcast #17 – De invloed van andere mensen op de groei van jouw praktijk
Heb je er weleens bij stilgestaan hoeveel invloed andere mensen of zaken kunnen hebben op de groei van je praktijk? We worden de hele dag beïnvloed door suggesties van anderen. Zowel door wat we lezen op social media, als door wat anderen tegen ons zeggen. Dit bepaalt voor een groot deel hoe we onszelf en onze praktijk ontwikkelen en laten groeien. Luister meer in podcast #17.

Podcast #16 – Er zijn al zoveel coaches
Ja, er zijn al zoveel coaches, maar dat zegt helemaal NIKS over wat jij kunt gaan bereiken met je praktijk. Want wat jij kunt bereiken, dat ligt niet aan het aantal coaches dat er is, maar dat ligt bij jouzelf. Aan wat jij ervoor doet en ervoor over hebt om jouw praktijk écht van de grond te krijgen. Luister in podcast #16 hoe je ervoor kunt zorgen dat het feit dat er al zoveel coaches zijn, geen belemmering hoeft te zijn bij het opbouwen en laten groeien van jouw praktijk.

Podcast #15 – Waarom je steeds klanten aantrekt die je niet wilt
We kennen het allemaal wel als coach; werken met klanten waar je – als je heel eerlijk bent – liever niet mee werkt. Mensen die je heel veel energie kosten. Die (te)veel van je vragen. Veel meer dan waar ze voor betalen. En je helemaal leegtrekken. Luister in podcast #15 hoe je vanaf nu wél steeds jouw ideale klanten kunt aantrekken.

Podcast #14 – Hoe je als coach omgaat met afwijzingen op jouw geweldige aanbod
In de praktijk gebeurt het jammer genoeg best regelmatig dat je als ondernemer ‘Nee’ krijgt te horen op een geweldig aanbod. Afwijzing is een van die dingen die er als ondernemer bij hoort. Die (als je het goed doet) vaak voorkomt. Daarom is het belangrijk om hiermee om te leren gaan. Luister in mijn Podcast #14 hoe je dat doet.

Podcast #13 – Hoe je als perfectionist een aanbod in de markt zet voordat het helemaal af is
We houden als ondernemers zelf de groei van ons bedrijf vaak enorm tegen. Zeker wanneer je perfectionistische trekjes hebt. Want alles moet natuurlijk eerst helemaal klaar en perfect zijn, voordat je het op de markt zet. Luister in deze podcast #13hoe je vanaf nu sneller en makkelijker vooruit komt met je bedrijf. Zodat je al in korte tijd meer kunt bereiken.

Podcast #12 – Stress als ondernemer verminderen en voorkomen
Stress is één van de dingen die je als ondernemer flink in de weg kan zitten bij het serieus neerzetten en laten groeien van je bedrijf. Daarom geef ik je in deze Podcast #12 vijf simpele Tips en Inzichten om stress direct te verminderen én om het te voorkomen (wat nog beter is natuurlijk). Zodat je elke keer vooruit kunt blijven gaan met het opbouwen en laten groeien van je bedrijf. No matter what.

Podcast #11 – Omdat iedereen het doet…
Veel ondernemers worstelen met de dingen die ze voor hun gevoel ‘moeten’ doen om zichzelf te laten zien. Om hun bedrijf op de kaart te zetten. En om veel zichtbaar te zijn. Laat dat nou precies voor veel vrouwelijke ondernemers een ‘dingetje’ zijn: zichtbaarheid. Of zeg maar gerust: een ‘ding’. Luister in deze Podcast #11 hoe je zichtbaar kunt zijn op de manier die bij jou past. 

Podcast #10 – Winnen is belangrijker dan meedoen
Ondernemen is net topsport. Als je tenminste een succes wilt maken van je bedrijf. Want je bedrijf wordt pas een succes als je er alles voor doet wat nodig is. Luister in deze Podcast #10 hoe jij als ondernemer de mentaliteit van een topsporter krijgt. Zodat je straks alles gaat bereiken wat je voor ogen hebt met je bedrijf.

Podcast #9 – Voel jij je anders dan je collega-ondernemers?
Je weet dat wanneer je van je bedrijf een succes wilt maken je dingen moet doen buiten je comfortzone. Maar wat als je voelt dat de dingen die je volgens anderen moet doen om klanten te krijgen en jezelf te laten zien totaal niet bij je passen? Dat het gewoon niet oké voelt om het op deze manier te doen? Luister mijn podcast hierover.

Podcast #8 – Gelukkig wil niet iedereen jouw klant worden
Er zijn klanten die jou enorm veel energie en voldoening geven. En er zijn klanten die je juist heel veel energie kosten. Met wie je werkt is een keuze, jouw keuze. Want het is jouw bedrijf. Stel je voor dat je alleen nog maar werkt met jouw ideale klanten. Dat zou geweldig zijn, toch?!

Podcast #7 – Faal jij wel genoeg in het ondernemen?
Veel ondernemers nemen de volgende stap(pen) niet met hun bedrijf omdat ze bang zijn om te falen. Dat het ze niet gaat lukken. Ze stellen de volgende stap dan maar weer uit. Luister in deze podcast hoe je omgaat met falen, mislukken en fouten maken. Zodat je je daardoor nooit meer hoeft te laten tegenhouden.

Podcast #6 – Wat zal er gebeuren als je het wel doet?
Veel ondernemers laten zich tegenhouden om de volgende stap te maken met hun bedrijf. Vaak omdat ze zich nog wat onzeker voelen in het ondernemen, bepaalde gedachten hebben die ze in de weg zitten of omdat ze simpelweg niet weten hóe ze de volgende stap moeten nemen. In deze Podcast help ik je met twee krachtige vragen op weg om wél de stappen te gaan maken.

Podcast #5 – Heb je wel een bedrijf, maar voel je je geen ondernemer?
Wanneer je een eigen bedrijf hebt, betekent dat nog niet per se automatisch dat je ook gelijk ondernemer bent. Dat merk je vaak op het punt dat je meer wilt gaan bereiken met je bedrijf. Ben jij nu op dat punt? Luister dan in deze Podcast wat je kunt doen om vanaf vandaag steeds meer in je rol als ondernemer te stappen.

Podcast #4 – Hoe je omgaat met je onzekerheden in het ondernemen
Wanneer je je onzeker voelt en aan jezelf twijfelt, kan dat je enorm tegenhouden in je persoonlijke groei. En daardoor ook in de groei van je bedrijf. Ontdek in deze podcast hoe je omgaat met je onzekerheden, zodat je eindelijk kunt (blijven) gaan voor wat je het liefste wilt met je bedrijf.

Podcast #3 – Je eigen brein slim beïnvloeden voor betere resultaten
Wist je dat je de hele dag door beïnvloed wordt? Zonder dat je je daar bewust van bent? Door alles wat we om ons heen waarnemen. Wat we denken. Wat anderen tegen ons zeggen. Wat je jezelf vertelt. Maar weet je ook dat je hier zelf invloed op kunt uitoefenen? Namelijk door te leren hoe je jouw brein op een slimme manier beïnvloedt. Waardoor je betere resultaten gaat behalen.

Podcast #2 – Wat is Mindset precies?
Ik leg je in deze podcast uit wat Mindset precies is. Veel mensen kennen de term, hebben er wel een idee bij, maar weten nog niet wat het precies inhoudt. Ik vertel je ook wat je ermee kunt. En waarom Mindset zo belangrijk is wanneer jij meer uit jezelf, uit je leven en uit jouw bedrijf wilt halen. 

Podcast #1 – Dé basis voor een krachtige Mindset
In deze eerste PowerMindset podcast vertel ik je wat dé basis is voor een krachtige Mindset. Een krachtige Mindset is belangrijk wanneer jij meer uit jezelf, uit je leven en uit je bedrijf wilt halen. Ook stel ik me in deze podcast aan je voor. En vertel ik je wat NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) precies is en wat je ermee kunt.

Sluit Menu
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.