De PowerMindset Podcast voor Ondernemers

Luister waar en wanneer je wilt naar mijn PowerMindset Podcasts vol met Tips, Inzichten & Inspiratie om die POWER in jou naar boven te halen, zodat je alles kunt bereiken wat je wilt.

De Power in You Podcast
Nu ook te luisteren op Spotify!

Mijn nieuwste podcasts

Podcast #71 – Je BENT niet onzeker, ook al denk je nu misschien nog van wel
Vaak is onzekerheid de grootste belemmering waardoor ondernemers niet verder komen met hun bedrijf. Je kunt je bijvoorbeeld onzeker voelen over wat een ander van je denkt. Of je het wel kan. Of het je wel gaat lukken met je bedrijf. Of er wel klanten komen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik heb goed nieuws, want in tegenstelling tot je misschien denkt, ben je helemaal niet onzeker. Dit kun je dus nu al gaan loslaten. In deze podcast vertel ik je hoe dit precies zit. Doe er je voordeel mee.

Podcast #70 – Hoe je omgaat met de “Kan ik het wel?” gedachte
Als ondernemer ken je deze gedachte vast wel: “Kan ik het wel?” Ik hoor ‘m in ieder geval heel vaak van (potentiële) klanten. En daarom heb ik hierover een aparte podcast opgenomen. Omdat deze vraag, als je daar nog niet op de juiste manier mee om weet te gaan, je onzekerheid en twijfels flink kunnen versterken. En dat is niet handig als je wilt groeien als ondernemer en met je bedrijf. Daarom vertel ik je in deze podcast hoe je – door anders met deze vraag om te gaan – juist je zelfvertrouwen kunt versterken.

Podcast #69 – Jouw bedrijf, jouw voorwaarden
Hoe wil jij jouw bedrijf het liefste runnen? Wat zijn jouw meest ideale voorwaarden? Want deze mag jij als ondernemer namelijk helemaal zelf bepalen. Hoe fijn is dat?! Toch zie ik nog vaak ondernemers die bijvoorbeeld hun agenda, hun aanbod of hun tarieven laten bepalen door hun (potentiële) klanten. Zo jammer. Want het is jouw bedrijf. Dus jij mag ook jouw eigen voorwaarden bepalen. Hoe jij het het liefste wilt. En dat maakt het ondernemen gelijk zóveel makkelijker. En leuker!

Podcast #68 – Jij bent hier voor iets groters
Een podcast vanuit mijn tenen om jou te laten voelen dat jij mag gaan waarvoor je hier bent. Want ik weet bijna zeker dat jij ook het gevoel hebt dat je hier voor iets groters bent. Dat je naast je huidige leven voelt dat je hier meer te betekenen hebt. Dat je meer uit je leven wilt halen. Dat je het verschil wilt maken. En dat jij met je bedrijf de wereld een stukje mooier wilt maken. Jij bent hier voor iets groters. En jij mag daar helemaal voor gaan.

Podcast #67 – Waarom je soms van die ‘zware’ levenslessen krijgt
Iedereen maakt bepaalde dingen mee in zijn leven. De een krijgt meer op z’n bordje dan de ander. Bij de een lijkt alles soms net even zwaarder te voelen dan bij de ander. Waarom zitten er soms van die levenslessen tussen die zwaar voelen? Of als we kijken naar het ondernemen, ondernemerslessen waardoor je het even niet meer ziet zitten? En waardoor het allemaal ineens heel moeizaam gaat. In mijn overtuiging heeft dit een simpele en zeer belangrijke reden. Ik vertel het je in deze podcast. Want dit is iets wat je enorm helpt om te groeien. Zowel als persoon, als ondernemer en met je bedrijf.

Podcast #66 – Ga voor waar jij helemaal van AAN gaat
Er is niks mooier dan elke dag doen waar je helemaal blij van wordt. Waar je ontzettend veel voldoening uit haalt. En wat continu dat vuurtje in je laat branden. Toch doen veel ondernemers nog niet helemaal wat ze écht het liefste zouden willen. Omdat er bepaalde dingen van ze verwacht wordt. Of omdat ze gewend zijn om de dingen doen zoals ze horen. In deze podcast help ik je ontdekken waar jij nou helemaal van AAN gaat. En om de keuze te maken om hier HELEMAAL voor te gaan. Want jij bent hier voor iets groters. En daar mag jij helemaal voor gaan.

Podcast #65 – Van die dagen dat er van alles tussendoor komt
Je hebt weleens van die dagen dat er steeds van alles tussendoor komt. Je herkent ze vast wel. Elke keer wanneer je net ergens mee wilt beginnen of net even ergens midden in zit, dan is er weer iets of iemand die je stoort. Zeer frustrerend. Zeker wanneer je als ambitieuze ondernemer gewoon lekker aan het werk wilt. In deze podcast vertel ik je hoe je met dit soort dagen kunt omgaan. Zodat je zonder die vervelende frustraties toch nog alles uit je dag kunt halen.

Podcast #64 – Hoe gelijkgestemde ondernemers het beste in je naar boven halen
Je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meest mee omgaat, wordt er gezegd. Wanneer je dus veelal mensen in je omgeving hebt die je afremmen of die er niet in geloven, dan is het ontzettend lastig om gemotiveerd te blijven. En om vertrouwen te houden. Maar wanneer je mensen om je heen verzamelt, die net als jij hun ambities willen waarmaken, dan wordt het een heel ander verhaal. Want zij halen het beste in je naar boven. Zij zijn met dezelfde reis bezig. En dat geeft power!

Podcast #63 – Voed jezelf met suggesties die je helpen om te bereiken wat je wilt
Wist je dat de dingen die je jezelf de hele dag door vertelt, grote invloed hebben op de resultaten die je bereikt? We zijn ons er niet altijd van bewust, maar de hele dag door voed je jezelf met suggesties. Sommigen positief, sommigen negatief. Wanneer jij jouw ambities wilt waarmaken, is het waardevol om gebruik te maken van de kracht van de suggesties die je jezelf geeft. Daarom vertel ik je in deze podcast hoe je jezelf voedt met suggesties die je helpen om alles te bereiken wat je wilt. Maak er gebruik van!

Podcast #62 – Wat als je niet meer helemaal blij wordt van je bedrijf
Als je merkt dat je niet meer helemaal blij wordt van je bedrijf, dan is er vaak meer aan de hand dan slechts even een ‘fase’. Het afgelopen jaar merkte ik zelf ineens dat mijn bedrijf me ontzettend veel energie kostte. Het voelde alsof ik steeds aan het werk was. Aan het werk ‘moest’. En zo heb ik mijn bedrijf (lees: mijn passie) nog nooit ervaren. Als werken. Ik was een duracell batterij die altijd door kon gaan. En daar ontzettend van genoot. En er enorm veel energie van kreeg. Ik voelde al een tijdje dat er iets niet klopte, maar ik wist niet wat. Tot afgelopen weekend. En toen heb ik gelijk een rigoureus besluit genomen. Over de verdere invulling van mijn bedrijf. In deze podcast deel ik mijn proces van de afgelopen maanden. En mijn besluit om het roer flink om te gooien in mijn bedrijf. En nu écht VOLLEDIG voor mijn passie te gaan. Voor mijn levensdoel. Want dit is wat ik hier te doen heb. En dat voelt zo ontzettend goed!

Podcast #61 – Omgaan met teleurstellingen in het ondernemen
Wanneer je aan het ondernemen bent, dan kom je ook weleens (en soms best wel vaak) situaties tegen die voor grote teleurstelling kunnen zorgen. Bijvoorbeeld de Nee’s van potentiële klanten waar je zoveel tijd een energie in hebt gestopt en waarvan je echt dacht dat ze Ja zouden zeggen. Maar ook als je geen enkele reactie op je aanbod krijgt. Of een winactie organiseert en niemand reageert. Of de uitschrijvingen op je nieuwsbrief. Als ondernemer is het daarom ontzettend belangrijk om te weten omgaan met teleurstellingen. Hoe je dat doet en hoe dit je helpt om te groeien, vertel ik je in deze podcast.