Hoe je de klanten in je praktijk krijgt die je wilt

Wil jij heel graag meer klanten in je praktijk?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Ontdek hoe je als coach of therapeut met de juiste kennis en de juiste stappen sneller en makkelijker de klanten in je praktijk krijgt die je wilt.

Mijn naam is Wendy Koning, Ondernemerscoach en Internationaal gecertificeerd NLP Trainer.

Ook bij mij ging het opbouwen van mijn praktijk in het begin niet vanzelf.

Ik kan me nog heel goed de onzekerheid herinneren toen ik zichtbaar moest zijn met mijn praktijk. 

Ik bedoel, steek in Volendam maar eens je kop boven het maaiveld uit… dat is best een dingetje. Want ‘wat zal een ander dan van me denken?’ Je gaat hier zo over het dorp.

En dan nog de frustraties omdat ik zo graag mensen wilde helpen, maar geen idee had wat ik moest doen om klanten in mijn praktijk te krijgen. 

Daarom ben ik me destijds helemaal in de wereld van het ondernemen gaan storten. Ik volgde talloze trainingen en coaching (en dit doe ik nog steeds dagelijks en zal ik ook altijd blijven doen) over het ondernemen, marketing, sales, ondernemersmindset, webpsychologie en copywriting. 

Omdat wij als coaches samen voor nóg meer mensen het verschil kunnen maken, deel ik met alle liefde mijn beste OndernemersTips met je. Zodat jij met jouw coaching ook zoveel mogelijk mensen kunt gaan helpen. En we daardoor samen de wereld een stukje mooier maken.

Wendy Koning - OndernemersCoach

Klaar voor een goedlopende praktijk?

Onderscheid je direct van al die andere coaches in jouw vakgebied die deze OndernemersTips nog niet toepassen. 

Want jij weet zometeen met de Tips & Inzichten in dit e-book exact hoe je keer op keer de klanten in je praktijk krijgt die je wilt. En dan kun jij voor jouw doelgroep écht van betekenis zijn met jouw coaching. Hoe geweldig zou dat zijn?!

Download het e-book nu gratis.

De 30 beste OndernemersTips voor Coaches