logo-power-in-you-groeien-als-ondernemer

Power in You Innercircle

Met de juiste OndernemersMindset en het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking maak jij al je ambities met je bedrijf waar

Maandelijkse thema's

Omdat je bedrijf alleen kan blijven groeien, als jij ook als persoon en als ondernemer blijft groeien, geef ik iedere maand een nieuwe Ondernemerstraining op het gebied van Mindset en de Wet van Aantrekking. Elke maand is er een ander thema waarin je kunt groeien.

Persoonlijke coaching

Elke twee weken geef ik in de Innercircle Q&A Live antwoord op al je vragen en coach ik je op jouw persoonlijke uitdagingen in het ondernemen. Ook leer je veel van de vragen en uitdagingen van de andere Innercircle members. De Q&A’s worden als zeer inspirerend en waardevol ervaren.

Gelijkgestemden

In de Power in You Innercircle groep word je omringd door likeminded onderneemsters die ook vol enthousiasme aan het groeien zijn. En ook hun ambities met hun bedrijf aan het waarmaken zijn. Je kunt er met ze sparren. Je ervaringen en uitdagingen delen. En je successen vieren. Samen sta je sterker. En groei je sneller.

Verdiepende Tips

Als Innercircle member krijg je elke dag verdiepende Tips, Inzichten en Inspiratie op het gebied van Mindset en de Wet van Aantrekking om als ondernemer naar de next level te groeien. Want alleen als  jij als persoon en ondernemer naar de next level groeit, kan jouw bedrijf ook verder groeien.

"Je bedrijf kan nooit verder groeien, dan dat jij als persoon bent gegroeid."

Alleen wanneer jij jouw eigen pad gaat volgen, jezelf niet meer klein houdt, afrekent met die eeuwige twijfels en onzekerheden, loslaat wat anderen van je denken, je niet meer laat leiden door angst, niet meer luistert naar wat die irritante stemmetjes in je hoofd je steeds willen wijsmaken en écht gaat staan voor wat jij te bieden hebt, kun jij de impact maken die jij wilt.

Dan kun jij al jouw mooie dromen met je bedrijf, jouw ambities, gaan waarmaken.

Mijn naam is Wendy Koning, MindsetExpert en OndernemersCoach.

Als echte Volendamse weet ik hoe eng en spannend het kan voelen om volledig te gaan staan voor waar je in gelooft. Voor wat je te bieden hebt. En om jezelf en je bedrijf op de kaart te zetten.

Ik bedoel, steek in Volendam maar eens je kop boven het maaiveld uit… dat is best een dingetje. Want ‘wat zal een ander dan van me denken?’ Je gaat hier zo over het dorp.

Maar weet je, het zijn niet je omgeving of je omstandigheden die bepalen waar jij wel of niet voor gaat. Wat jij wel of niet doet. En wat jij wel of niet bereikt.

Het is je eigen Mindset.
En dat is precies waarin je gaat groeien in de Power in You Innercircle.
Zodat jouw bedrijf ook steeds verder met je mee kan groeien.

Wendy Koning - OndernemersCoach
Ik ben nu sinds drie dagen lid van Power in You community, en ben nu al zo gemotiveerd en veel aan het leren! Ongelooflijk hoeveel waarde dit meteen toevoegd aan mijn ontwikkeling. Voor alle twijfelaars, doe het gewoon! Onder de bezielde leiding van Wendy en met elkaar kunnen we onze dromen waar maken!
Rosemarijn de Ruiter,
Life coach

Dit is wat je krijgt als member van de Power in You Innercircle:

Maandelijkse Challenge

Elke maand een nieuwe ondernemerstraining

Iedere maand is er in de Innercircle een specifiek thema waarmee we aan de slag gaan. In de maand september is dit ‘Oude patronen doorbreken om met je bedrijf naar de next level te groeien’.

Hierdoor kun je binnen elke maand grote sprongen te maken in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Waardoor jouw bedrijf ook weer met je mee kan groeien. 

Vervolgens coach ik je de hele maand door de prikkelende vragen en opdrachten op het werkblad die je elke maandag krijgt. En geef ik elke week verdiepende tips en inspiratie binnen dit thema. 

Persoonlijke coaching in de Q&A sessies

Elke twee weken organiseer ik een LIVE vraag en antwoordsessie voor de members van mijn Innercircle. Je kunt mij hier al je vragen stellen over het ondernemen, je (ondernemers)mindset en de wet van aantrekking (al dan niet in combinatie met het ondernemen). Zodat je nooit meer stil hoeft te blijven staan en elke keer weer de volgende stappen kunt maken in jouw ondernemersproces.

Ook leer je veel van de vragen van de andere onderneemsters in de Innercircle. De Q&A’s worden dan ook als heel waardevol en inspirerend ervaren.

Stel me je vragen tijdens de Q en A

Likeminded onderneemsters

In de besloten Innercircle groep kom je in contact met gelijkgestemde onderneemsters die – net als jij – de ambitie hebben om er serieus voor gaan met hun bedrijf. En die ook heel graag het verschil willen maken in het leven van anderen. 

Je kunt er met ze sparren, kennis en ervaringen delen, successen vieren en elkaar inspireren en motiveren om naar de next level te groeien als ondernemer en met je bedrijf.

Elke dag verdiepende Tips & Inspiratie

In de besloten Innercircle groep coach ik je vijf dagen per week op jouw groei als ondernemer met mijn speciale Innercircle Tips en Inzichten op het gebied van Mindset en de Wet van Aantrekking. Ongeacht waar je nu staat in je ondernemersproces.

 

Exclusieve Bonus

Je krijgt nu tijdelijk nog direct toegang tot de opnames van ALLE eerdere Trainingen in de Innercircle t.w.v. € 3.152,-

Dit zijn de trainingen waar je toegang toe krijgt:

Buiten je Comfortzone

Wanneer je écht wilt groeien met je bedrijf, is het nodig om buiten die o, zo veilige Comfortzone te stappen. In de Masterclass – die die onderdeel is van de Challenge ‘Buiten je Comfortzone’ – geef ik je waardevolle tips, inspiratie en motivatie die je helpen bij het zetten van deze stappen. Daarnaast staan de werkbladen voor je klaar om de juiste stappen te gaan zetten.

Content schrijven

In de Masterclass van de Challenge ‘Content schrijven’ krijg je Tips, Inzichten en Inspiratie voor het schrijven van relevante en waardevolle content voor jouw ideale klant. Zodat je opvalt. En jezelf daarmee onderscheid van al die andere ondernemers in jouw vakgebied. Ook staat er een handig stappenplan klaar om je content te creëren. 

Succesvol verkopen

Verkopen is meer dan alleen het doen van je aanbod. Verkopen begint namelijk al bij het allereerste contact met een potentiële klant. Om jouw geweldige aanbod succesvol te verkopen is het belangrijk om de 4 fases van het verkoopproces toe te passen. In de Masterclass van deze Challenge geef ik je per fase de Tips & Inzichten die je nodig hebt om jouw aanbod makkelijker, sneller en meer te verkopen.

Power Focus

Focus is één van de grootste uitdagingen van ondernemers. Er is ook zoveel afleiding tegenwoordig. En dan zijn er ook nog elke keer die nieuwe ideeën die je als ondernemer steeds krijgt, waardoor het sowieso al lastig is om eerst iets af te maken, voordat je weer met het nieuwe idee aan de slag gaat.

Met de Tips & Inzichten die ik deel in de waardevolle Masterlass van de Power Focus Challenge is een gebrek aan focus vanaf nu in ieder geval nooit meer een probleem. En met de vragen en opdrachten op de werkbladen, kun je vanaf nu veel meer uit je dag gaan halen. Waardoor je meer bereikt. En ook nog eens een stuk sneller.

Knallen met video

Het inzetten van video voor je bedrijf heeft ontzettend veel voordelen. Het vergroot onder andere je bereik op Social Media. Mensen leren je sneller beter kennen dan met alleen tekst en foto’s. En je kunt je boodschap met de Tips die ik deel in de Masterclass van deze Challenge nóg beter overbrengen op video. Ook als je het nu nog heel spannend vindt om video’s op te nemen.

Je plek innemen

Het is tijd om te stoppen met jezelf klein houden. Om nu écht te gaan staan voor wat je te bieden hebt. En om je plek in te nemen. En dat is precies waar deze Challenge je bij gaat helpen. Je kunt direct starten met de Masterclass. En daarna gelijk doorpakken met de de vragen en opdrachten die al voor je klaar staan. 

Pakkende advertentieteksten schrijven

Hoe schrijf je een goede advertentietekst? Een tekst die gelijk de aandacht pakt, nieuwsgierig maakt en van een potentiële klant een betalende klant maakt?

In de Masterclass van de Challenge ‘Pakkende Advertentieteksten schrijven’ ontdek je waar een pakkende advertentietekst aan voldoet. En wat er zeker niet mag ontbreken om jouw ideale klant op de juiste manier aan te spreken.

Oud & Nieuw

Richting het einde van het jaar is het niet alleen belangrijk om vooruit te kijken naar het Nieuwe Jaar, maar ook om terug te kijken en te leren van het afgelopen jaar. Tijdens deze Oud & Nieuw Challenge doen we het allebei. En uiteraard begeleid ik je hier in met de Masterclass. En de vragen en opdrachten op de werkbladen die bij deze Challenge klaarstaan. 

Opstarten en doorpakken

De ‘Opstarten en doorpakken Challenge’ is een mooi vervolg op de Oud & Nieuw Challenge.

Want je ontdekt in de Masterclass van deze Challenge hoe je in de juiste flow komt om al je doelen dit jaar te gaan bereiken. En hoe je omgaat met de uitdagingen en tegenslagen die je onderweg kunt tegenkomen. Zodat je in elke situatie weet door te pakken. No matter what. Deze Masterclass is ook waardevol om na een vakantie weer goed op te starten en door te pakken. 

Potentiële klanten benaderen

Met de Challenge ‘Potentiële klanten benaderen’ geef je de groei van je bedrijf een boost. Want we gaan er in deze Challenge voor om zoveel mogelijk potentiële klanten te benaderen. In de Masterclass vertel ik je hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zowel voor particuliere klanten, als voor bedrijven. En zowel je lauw/warme doelgroep, als een koude doelgroep. Op naar een boost voor de groei van je bedrijf!

In Balans

Zoals je misschien wel hebt gemerkt, is balans als ondernemer best een uitdaging. Er is ook zoveel te doen. En dan is er ook nog je privé leven. En misschien heb je er nog een baan naast.

Terwijl balans juist één van de belangrijkste dingen is in het leven om te bereiken wat je wilt. En het leven te leven zoals jij dat het liefste wilt. Daarom gaan we ons in deze maand Challenge focussen op het vinden van de juiste balans in 4 verschillende gebieden in je leven:

1. Energie

2. Privé en Bedrijf

3. Gezondheid (lichamelijk en mentaal)

4. Body en Mind (gevoel en gedachten)

Na deze Challenge weet je exact hoe je in al deze gebieden de juiste balans voor jezelf kunt vinden. En behouden. Waardoor je nóg meer uit je leven kan halen. En uit je bedrijf. Op een manier die je rust brengt en waarin je optimaal kunt genieten van de dingen die je doet.

Onvoorwaardelijke Zelfliefde

Een gebrek aan zelfliefde is één van de grootste redenen die je succes kan tegenhouden. Waardoor je het gevoel kunt hebben dat je niet verder komt. Bepaalde stappen steeds weer uitstelt. En nog niet helemaal durft te gaan staan voor wat jij te bieden hebt. Daarom gaan we deze maand wat laagjes afpellen. Om steeds dichterbij je echte zelf te komen. En jezelf te accepteren zoals je bent.

In deze training ontdek je onder andere de sleutel tot zelfliefde. En ik geef je waardevolle tips en inzichten om dichter bij je diepere kern te komen.

Shift je identiteit

Deze training en de stimulerende vragen en opdrachten bij deze training, gaat voor een grote impact zorgen op zowel persoonlijk- als op zakelijk gebied. We gaan namelijk aan de slag met je identiteit.

Wie moet je zijn om te bereiken wat je wilt? Wie moet je zijn om de impact te maken die je wilt? Wie moet je zijn om te gaan ondernemen zoals jij dat wilt? En wie moet je zijn om je leven volledig zo te leven zoals jij dat het liefste wilt?

Je ontdekt hoe je stap voor stap je identiteit gaat shiften naar de persoon die jij wilt zijn. En moet zijn om jouw doelen te gaan bereiken. En jouw dromen waar te maken.

Ondernemen vanuit Fun & Ease

Over het algemeen zijn we geneigd om de dingen (veel) moeilijker te maken, dan dat ze werkelijk zijn. Daarom gaan we deze maand kijken naar al die dingen in het ondernemen die een stuk leuker en makkelijker kunnen. Want heel veel dingen kunnen namelijk echt veel leuker en makkelijker. Zowel in je bedrijf, als in je ondernemersproces, als in je eigen mindset.

Hoe simpeler en hoe leuker je de dingen in het ondernemen maakt, hoe makkelijker het allemaal gaat voor jezelf en hoe meer resultaat je behaalt.

In deze training ontdek je de tools en de juiste Mindset om het ondernemen leuker en makkelijker te maken. En je kunt de werkbladen downloadenom hier ook daadwerkelijk stappen in te zetten.

Let’s have FUN!

Wat je aandacht geeft groeit

“Alles wat je aandacht geeft groeit.” Een bekend gezegde. Maar hoe werkt dit nou precies? En waarom is het in het ondernemen zo belangrijk om je er bewust van te zijn waar je je aandacht op richt?

Ik kan je alvast verklappen: héél belangrijk. Want waar jij je op focust, is wat je in je realiteit krijgt.

Als jij onderneemt vanuit angst, twijfel en onzekerheid, dan krijg je de resultaten die daarbij horen.

Maar focus je je op vertrouwen, overvloed en positieve resultaten, dan is dat wat je krijgt.

En dat laatste is natuurlijk waar we voor gaan met ons bedrijf.

In deze training bekijken we het ‘Alles wat je aandacht geeft groeit’ principe vanuit 2 manieren:

1. Vanuit Mindset

2. Vanuit de Law of Attraction (wet van aantrekking)

Online en offline trainingen maken en geven

In deze training vertel ik je alles over het maken én geven van een waardevolle training voor jouw klanten.

Met het geven van trainingen kun je meer mensen tegelijk helpen. Maak je je aanbod schaalbaar. En kun je meer inkomen genereren.

Ook kun je een stukje training gebruiken als aanvulling op je 1-op-1 aanbod. Waardoor je minder tijd fysiek aanwezig hoeft te zijn voor je klanten en ondertussen je klanten verder helpt, terwijl jij met iets anders bezig kunt zijn.

Ook geef ik je tips hoe je een training ontwerpt. Hoe je een training opbouwt. En hoe je in de juiste trainersstaat komt.

Dit is wat (oud) members zeggen over de Innercircle:

Extra bonus:

Toegang tot mijn exclusieve 365 Wijze Ondernemerslessen t.w.v. € 1.497,-

Wat begon als een challenge met mezelf om 365 dagen podcasts op te nemen, is uitgegroeid tot een rijke bibliotheek boordevol interessante en relevante onderwerpen waarmee je als ondernemer te maken krijgt. In deze podcasts – die niet openbaar staan en alleen toegankelijk zijn voor mijn Innercircle members – deel ik heel veel waardevolle tips, inzichten, inspiratie en eerlijke, persoonlijke verhalen over mijn eigen uitdagingen, ervaringen en successen in het ondernemen. 

Voor elke situatie in het ondernemen is er wel een audio-les te vinden. Waardoor je nooit meer hoeft stil te blijven staan als je even vastloopt of geen idee hebt hoe je nu verder moet. 

Als bonus krijg je nu toegang tot deze besloten podcasts zolang je lid bent van de Innercircle.

Klaar om te groeien? Kom bij de Innercircle!

Per maand

Maandelijks opzegbaar
97
 • Dagelijkse Mindset Coaching in de Innercircle - twv € 147 p.m.
 • Elke maand een nieuwe Groei Challenge - twv € 197 p.m.
 • Opnames van eerdere Trainingen - twv € 3.152
 • Elke twee weken een Liive Q&A sessie - twv € 97 p.m.
 • Bonus: 365 Wijze Ondernemerslessen - twv € 1.497
 • Besloten Power in You Innercircle Community - onbetaalbaar
 • Maandelijks opzegbaar

Per Jaar

2 maanden gratis
1.164
970
 • Dagelijkse Mindset Coaching in de Innercircle - twv € 147 p.m.
 • Elke maand een nieuwe Groei Challenge - twv € 197 p.m.
 • Opnames van ALLE eerdere Trainingen - twv € 3.152
 • Elke twee weken een Live Q&A sessie - twv € 97 p.m.
 • Bonus: 365 Wijze Ondernemerslessen - € 1.497
 • Besloten Power in You Innercircle Community - onbetaalbaar
 • Life-time deze lage investering zolang je lid bent

Veelgestelde vragen

Jazeker. Na je aanmelding krijg je direct toegang tot mijn online leeromgeving, waar je direct kunt starten met de trainingen, de opnames van de Q&A’s en de 365 Wijze Ondernemerslessen, ook al is het 02.00 uur ‘s nachts.

Ook voeg ik je zo snel mogelijk toe aan de besloten Power in You Innercircle Community, waar de andere Innercircle members en ik je met open armen ontvangen. Hier vind je ook al veel Tips & Inspiratie onder ‘Gidsen’ om gelijk te starten met het versterken van je OndernemersMindset. 

Nee hoor, dat is geen probleem. Je kunt alles op je eigen tijd en tempo volgen. Ook worden er altijd opnames gemaakt van de Masterclasses en de Q&A’s. Dus mocht je er een keertje niet Live bij kunnen zijn, dan kun je achteraf de replay bekijken wanneer jou dat uitkomt. 

En in de Innercircle volgt sowieso iedereen haar eigen proces op haar eigen manier en tempo. Er is dus niet een kwestie van verder zijn of sneller gaan dan de andere leden in de Innercircle.

Maar wel met de steun, inspiratie en motivatie van en voor elkaar.

Ja, de kosten voor ondernemerstrainingen en -coaching zijn fiscaal aftrekbaar als kosten van je onderneming. Voor verdere informatie en wat het voordeel voor jou precies is, verwijs ik je graag naar de belastingdienst of naar je boekhouder.

Zolang je lid bent van de Innercircle heb je toegang tot ALLE Masterclasses en Challenges. Ook tot de nieuwe masterclasses, die elke maand worden gegeven. Zonder extra kosten.

Je bent niet de enige. Weet dat groei en succes buiten je comfortzone liggen. Ik leer jou stap voor stap hoe je dit met de juiste Mindset kunt doen. Het is misschien niet altijd makkelijk, maar het is het zeker waard. En ik ben er samen met de andere leden voor jou in de Innercircle om je hier zo goed mogelijk bij te helpen.

Dat kan ik me voorstellen. En wanneer je dit voelt, weet dan dat dit een groeistap is die je aan het nemen bent. Anders zou je dit niet voelen ;-).

En het is gelijk een extra reden om bij de Innercircle te komen. Want ik weet bijna zeker dat je dit gevoel vaker hebt. En je kunt ervoor weglopen. Of je gaat het aan. Want dit gevoel vermijden en daardoor (weer) dingen gaan uitstellen is natuurlijk veel makkelijker om te doen. Maar dan krijg je ook steeds dezelfde resultaten.

En om je gerust te stellen: in de Innercircle kom je in contact met gelijkgestemde ondernemers. En net zoals iedereen, hebben ook zij allemaal hun eigen onzekerheden. Dit is dan ook één van de belangrijkste dingen waar we in de Innercircle aan werken. 

Later kan altijd. Dat is helemaal jouw keuze. Maar wat ik je wel graag mee wil geven (ik voel het als mijn plicht om je dit als MindsetCoach mee te geven) is dat 99% van de mensen die zeggen ‘later’, het uiteindelijk nooit gaan doen. Het juiste moment komt nooit, als je er op blijft wachten. En dat zou zo ontzettend jammer zijn. Want je leven wordt elke dag korter. En elke dag dat je nog niet het meeste uit jezelf, uit jouw leven en uit je bedrijf haalt, is een gemiste kans.

Wacht niet op het juiste moment, maar creëer het juiste moment.

Ja, je kan het! En dat zeg ik niet om jou alleen maar mijn Innercircle aanbod te verkopen. Want je doet het niet voor mij. Je doet het voor jezelf. Ik coach en train inmiddels ruim zeven jaar en door mijn ervaring kan ik nu met zekerheid zeggen dat iedereen het kan. Zeker met de juiste begeleiding. En met gelijkgestemden om je heen. En als je op dit moment nog aan jezelf twijfelt, dan is het juist een goed moment om bij de Innercircle te komen. Zodat je gelijk leert hoe je met deze twijfels om kunt gaan. Want als je nu weer toegeeft aan je twijfels, dan bevestig je daarmee weer dat je het inderdaad niet kan. En dan kom je sowieso niet verder.

En dat is niet wat je wilt, toch? Laten we ervoor gaan.

Je kunt lid blijven zolang als je wilt. En het mooie is: wanneer je nu lid wordt, blijft deze lage investering voor jou altijd hetzelfde. Ongeacht eventuele toekomstige aanvullingen aan de Innercircle.

Wanneer je niet aanwezig kunt zijn bij een Q&A, kun je van tevoren alsnog je vragen stellen onder het bericht dat ik altijd van tevoren plaats in de Innercircle groep. Ik beantwoord ze dan tijdens de Q&A. De opname kun je achteraf terugzien. De opname van de Q&A wordt altijd binnen 48 uur in de online leeromgeving geplaatst.

Je vragen aan mij kun je kwijt bij de twee wekelijkse Q&A’s (vraag en antwoord sessies). En in de speciale Power in You Innercircle groep op Facebook kun je ook altijd je vragen stellen en vragen om te sparren of mee te denken aan de andere members.

Ja, dat kan. 

Als member van mijn Power in You Innercircle kun je tegen een gereduceerd tarief losse 1-op-1 PowerSessies met mij boeken wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Tijdens deze sessie coach ik je 1-op-1 op jouw persoonlijke uitdagingen, kun je met me sparren en denk ik met jou en je bedrijf mee.

Je kunt je vraag mailen naar wendy@powerinyou.nl. Ik geef altijd binnen 48 uur een persoonlijk antwoord terug. Mail me gerust. Want ik zou het jammer vinden, wanneer je nu niet lid wordt terwijl je wel voelt dat je het wilt, alleen maar omdat je nog een vraag of twijfel hebt.

Kom erbij!

Wie je ook bent en in welk vakgebied je ook onderneemt: neem jezelf als ondernemer serieus wanneer jij écht graag het verschil wilt maken met je bedrijf. 

Ga aan de slag met de juiste OndernemersMindset, de Wet van Aantrekking en met de juiste mensen om je heen. Want dan gaan jij en je bedrijf pas écht groeien. En dan kun jij de impact maken die je werkelijk wilt.

Kom er gewoon bij, bij de Innercircle! 

Zodat jij al op korte termijn het verschil kan maken voor heel veel mensen.

Je bent meer dan welkom.

Liefs,

Wendy

 

PS. Op dit moment weet ik nog niet precies hoe lang ik de exclusieve bonus waarbij je toegang krijgt tot ALLE eerdere Innercircle trainingen ter waarde van € 3.152,- laat staan. Want ik ga deze trainingen binnenkort als losse trainingen verkopen. Het kan dus zijn dat deze bonus ineens is verdwenen.

Kom erbij
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.