mindset-ondernemen-groei

Wil jij nu écht gaan groeien met je Praktijk?

  • Waardevolle Tips & Inzichten om te groeien als ondernemer én om je praktijk nu écht goed van de grond te gaan krijgen
  • Je zelfvertrouwen als ondernemer opbouwen en versterken
  • Praktische en to-the-point Tips om te leren omgaan met je onzekerheden als ondernemer, de angst of het wel gaat lukken, die eeuwige twijfels, jezelf en je bedrijf durven te laten zien, verkopen, het vragen van de juiste tarieven en nog veel meer...
  • Elke maandagochtend een nieuwe GroeiTip om er weer voor de volle 100% voor te gaan met je bedrijf
  • Extra: 21 MindsetTips om vanaf vandaag wél altijd de volgende stap te blijven zetten om verder te komen met je praktijk

"Ik wil je even zeggen dat ik jouw Mindset van de week elke maandag met heel veel plezier lees, sterker nog het is altijd een powermomentje aan het begin van de nieuwe week!"

De meeste coaches die ik voorbij zie komen blijven eerst een tijdje aanrommelen. Sommigen zelfs langer dan een jaar. Of nóg langer. Ze zijn goed in hun vak, maar het ondernemen zelf valt ze enorm tegen. Waardoor ze zich steeds onzekerder en gefrustreerder voelen, omdat ze weinig tot geen klanten krijgen en veel te weinig verdienen om rond te komen van hun praktijk. 

Mijn naam is Wendy Koning, Ondernemerscoach, MindsetExpert en NLP Trainer. De afgelopen jaren heb ik mezelf als nuchtere Volendamse volledig ontwikkeld tot OndernemersCoach. Ik coach en train ambitieuze en gedreven Coaches die van binnen die enorme drive voelen om van hun praktijk een serieus bedrijf te maken. Maar het tegelijkertijd ook nog erg spannend vinden om er écht voor te gaan. En zichzelf daardoor enorm tegenhouden.

Met mijn GroeiTips & Inspiratie help ik jou steeds meer te groeien in jouw rol als ondernemer. En ik help je om vanaf nu wél steeds de volgende stap te gaan maken om je praktijk verder van de grond te krijgen. 

 

Wendy Koning - OndernemersCoach

GroeiTips & Inspiratie

voor ambitieuze en gedreven Coaches

Ontvang elke maandagochtend om 07.00 uur mijn Tips en Inspiratie om te blijven groeien als Ondernemer én met je Bedrijf. 

Je krijgt nu ook gelijk mijn 21 beste MindsetTips om vanaf vandaag altijd de volgende stap te blijven zetten met je Bedrijf. No matter what.

mindset-ondernemen-groei

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.