checklist-goedlopende-coachpraktijk-wendy-koning

Wil jij meer klanten in je Praktijk?

  • Praktische Tips & Inzichten om te groeien als ondernemer en om je praktijk écht goed van de grond te gaan krijgen
  • Je zelfvertrouwen als ondernemer opbouwen en versterken
  • Praktische en to-the-point Tips om te leren omgaan met je onzekerheden als ondernemer, de angst of het wel gaat lukken, die eeuwige twijfels, jezelf en je bedrijf durven te laten zien, verkopen, het vragen van de juiste tarieven en nog veel meer...
  • Elke maandagochtend een nieuwe GroeiTip in je mailbox om er weer voor de volle 100% voor te gaan met je praktijk
  • Extra: Superhandige Checklist voor een goedlopende coachpraktijk, waarmee je nooit meer aan jezelf hoeft te twijfelen of je wel de juiste dingen doet als het gaat om het ondernemen en het krijgen van klanten

"Ik wil je even zeggen dat ik jouw GroeiTip van de week elke maandag met heel veel plezier lees, sterker nog het is altijd een powermomentje aan het begin van de nieuwe week!"

De meeste coaches die ik voorbij zie komen blijven eerst een tijdje aanrommelen. Sommigen zelfs langer dan een jaar. Of nóg langer. Ze zijn goed in hun vak, maar het ondernemen zelf valt ze enorm tegen. Waardoor ze zich steeds onzekerder en gefrustreerder voelen, omdat ze weinig tot geen klanten krijgen en veel te weinig verdienen om rond te komen van hun praktijk. 

Mijn naam is Wendy Koning, Ondernemerscoach, MindsetExpert en NLP Trainer. De afgelopen jaren heb ik mezelf als nuchtere Volendamse volledig ontwikkeld tot OndernemersCoach. Ik coach en train ambitieuze en gedreven Coaches die van binnen die enorme drive voelen om van hun praktijk een serieus bedrijf te maken. Maar het tegelijkertijd ook nog erg spannend vinden om er écht voor te gaan. En zichzelf daardoor enorm tegenhouden.

Met mijn GroeiTips & Inspiratie help ik jou steeds meer te groeien in jouw rol als ondernemer. En ik help je om vanaf nu elke keer de volgende stap te gaan maken om je praktijk écht goed van de grond te gaan krijgen. 

 

Wendy Koning - OndernemersCoach

GroeiTips & Inspiratie

voor ambitieuze en gedreven Coaches

Ontvang elke maandagochtend om 07.00 uur mijn Tips en Inspiratie om te blijven groeien als Ondernemer én met je Praktijk. 

Je krijgt nu ook gelijk mijn superhandige Checklist voor een goedlopende Coachpraktijk om vanaf vandaag nooit meer aan jezelf te hoeven twijfelen of je wel de juiste dingen doet als het gaat om het ondernemen en het krijgen van klanten.