Dit zeggen mijn klanten over mijn coaching en training

Voordat ik me aanmeldde voor de training merkte ik dat ik het mezelf moest leren gunnen om zo’n bedrag in mezelf te investeren. Of mijn bedrijf het gunnen. Nu denk ik daar heel anders over en zie ik alleen maar dat mijn bedrijf en ik nu en in de toekomst nog veel trainingen nodig hebben om maar weer verder te komen. Het is echt een investering.

De training heeft me heel veel opgeleverd. Zowel zakelijk als privé is het rustiger, ik reageer rustiger, ik zit er niet meer zo over in. Ik pieker niet of nauwelijks meer. Ik heb geen last meer van stemmetjes die mij naar beneden willen halen.

In mijn coaching ben ik enorm gegroeid. Alles wat ik geleerd heb over emoties, gedachtes, maar ook overtuigingen en zelfs dingen op identiteit herken ik bij mijn klanten waar ik ze dan echt mee kan helpen. Ik merk echt dat dit een meerwaarde voor mijn coaching is.

Ik ben nu echt zelfverzekerd. Daardoor kan ik er echt voor gaan. Staat niets me meer in de weg.

Ik heb leren niet in te vullen voor een ander, dus daardoor hoef ik niet te oordelen. Mij maken ze niet zo snel meer bang. Ik zie overal nieuwe mogelijkheden.

Ik raad deze training vooral aan startende ondernemers aan of waar het bedrijf nog niet zo goed uit de grond is gekomen. Omdat je zelfverzekerd wordt ga je echt groeien en sta je er echt!

Wendy is geweldig om mee samen te werken. Ik ben erg blij dat ik mij dit gegund heb. Daardoor staat mijn bedrijf meteen al goed en vanuit hier kan het alleen nog maar beter gaan!
idastolk-uniekinvorm
Ida Stolk,
voedingscoach
Ik was al een aantal jaren bezig met het Slabak Theater, ik had af en toe een opdracht als clown, dan weer als typetje om gasten te verwelkomen op een feest en clownslessen geven aan alle kinderen van 6/7 jaar. Maar welke richting ik nu echt op wilde dat wist ik niet. Ik nam het eigenlijk niet serieus ook al voelde ik dat ik dit wel moest doen.

En toen kwam de challenge van Wendy en ging ik mee doen. Alleen al door de challenge dacht ik; deze training wil ik voor mezelf doen. Maar wat is het duur en dan komt de btw er ook nog eens bij.... Na veel wikken en wegen heb ik het besluit genomen om toch deze training te volgen. Het is zijn geld dubbel en dwars waard, want het bleek de beste investering te zijn in mezelf!

Dankzij de training weet ik mijn doel in mijn leven, heb ik mijn missie gevonden. Positiviteitscoach voor volwassenen en kinderen dmv de Complimentenservice en voor kinderen clownslessen. Het gevolg is dat ik zelfvertrouwen heb in wat ik doe en hoe ik het doe. Ik verstop mij niet meer achter een typetje of de clownsneus, ik merkte zelfs dat dit niet meer bij me paste. Alle overtuigingen die ik had over mezelf, die mij nerveus, onzeker maakte en mijzelf niet serieus nam, zijn verdwenen. Laagje voor laagje heb ik mezelf mbv de training en Wendy afgepeld en kwam ik eindelijk tevoorschijn.

Ik ben een stuk rustiger geworden en niet meer zo gespannen. Ook heb ik zoveel plezier en lol in alles wat ik doe, het is geen “motten” meer.

Ook in mijn privéleven is heel veel veranderd en alleen maar positief, als gezin zijn we veel hechter geworden en mijn echtgenoot vindt het geweldig om te zien hoe ik gegroeid ben. Ook is het contact met mijn familie enorm verbeterd.

Ik raad je aan om deze training te volgen, want je wordt zo goed begeleid door Wendy en het levert je zo veel op, voor je bedrijf en voor jezelf, zo veel meer dan je ooit had durven dromen! Kies voor jezelf, volg je hart en doe deze training!!
Pauline op ten Berg-Theunissen,
positiviteitscoach voor volwassenen en kinderen
Van tevoren was ik even bang om weer geld in iets te investeren dat me niet genoeg op zou leveren. Maar na mijn kennismakingsgesprek met Wendy was dat bezwaar meteen verleden tijd. Dit was precies wat ik nodig had op dat moment in mijn leven.

De coaching heeft mij veel meer vertrouwen in mezelf opgeleverd. Het gaf mij bevrijding van mezelf. Waar ik eerst bang was om mezelf zichtbaar te maken, ga ik nu staan voor mezelf en mijn product. Ik heb zin om andere mensen te kunnen helpen en ik zie in dat ik ontzettend waardevol ben en mezelf niet klein hoef te houden.

En ook de combinatie van de kennis die Wendy meegeeft over mindset en haar praktische toepassing daarvan. Wendy ís echt haar methode, oftewel, het gaat haar zo natuurlijk af dat ik nooit het gevoel had dat ze een ’trucje’ op mij toepaste. Wendy is helemaal zichzelf en daarmee heel waardevol.

Wendy nam echt de tijd voor mij en paste de sessies aan op datgene waar ik behoefte aan had. Ik heb al vaker online challenges gevolgd en dat blijft natuurlijk altijd wat algemeen en op iedereen van toepassing. Ik had behoefte aan iemand die mij persoonlijk verder kon helpen, en echt intensief met mij en mijn bedrijf mee zou kijken. Dit kan denk ik vooral in een 1 op 1 coachtraject. En bij Wendy heb ik dat zeker gevonden!

Wendy heeft zelf ook veel ervaring opgedaan met ondernemen, waardoor ze mij praktisch heeft geholpen om mijn doelgroep helder te krijgen, een methode te ontwikkelen en een verdienmodel te maken. Juist door deze dingen te doen groeide mijn vertrouwen in mezelf en in mijn bedrijf.

Wendy is ontzettend positief en lekker in de actiestand. Zij motiveerde en enthousiasmeerde mij om aan de slag te gaan met mijn bedrijf. Ik heb flinke stappen gezet, allemaal dingen die ik al twee jaar aan het uitstellen was en nu direct deed. Wendy maakte concrete afspraken met mij en op de een of andere manier wilde ik het ook graag voor haar (en mezelf natuurlijk) doen. En het werkt dan natuurlijk enorm goed als ik iets engs gedaan had en het achteraf meeviel of zelfs heel leuk was!

Ik raad de coaching aan iedere ondernemer aan. Sterker nog, dat heb ik al gedaan! De coaching heeft mij zoveel opgeleverd. Onzekerheid is hardnekkig en ontzettend belemmerend, alsof ik mezelf gevangen hield. Het bevrijdde gevoel dat ik nu heb gun ik andere ondernemers die worstelen met onzekerheid ook. Door de coaching van Wendy herken ik dat veel beter mijn eigen niet helpende denkpatronen en heb ik geleerd dat het iets van mezelf is en dat ik het ook heel goed kan veranderen. Wendy kan je als geen ander helpen om die niet helpende denkpatronen te doorbreken.

Wendy is een fijn mens waarbij je lekker je zelf kan zijn. Ik voelde me altijd welkom, alleen al omdat er elke keer als ik kwam heel groot “Welkom Laura” op het whiteboard stond. Ze heeft oog voor detail en is ontzettend attent. Dit traject is afgerond, maar ik heb mijn volgende sessies al gepland. Om nog meer te leren over NLP en om af en toe even in te checken en mijn vragen te kunnen stellen.
Laura Wierda,
studiecoach voor mbo-studenten
"Eind september ben ik begonnen met het coaching traject bij Wendy van Power In You. Eerst werd ik tegengehouden door de kosten maar hieronder wil ik vertellen wat dit voor mij heeft opgeleverd. Het zijn de kosten dubbel en dwars waard!!!
Begin dit jaar kreeg ik een burn-out. Bij mij was het niet alleen een opstapeling van factoren maar ook mijn eigen mind-set die me hielp om succesvol te worden maar daarnaast ook zelf langzaam opgebrand te raken.. Eén ding wist ik zeker, dit wil ik nooit meer!

Als ondernemer is het moeilijk om ‘nee’ te zeggen. Je bent altijd druk. Vol met ideeën die je eigenlijk allemaal tegelijk wil uitwerken. Daarnaast nog een portie administratie en héy daar gaat die telefoon weer! Helemaal niet erg om druk te zijn, maar als het je meer energie gaat kosten dan geeft, dan ga je dat uiteindelijk toch voelen.

Daarom ben ik als eerste stap uit mijn oude bedrijf gestapt en een ander bedrijf opgestart waarbij ik als franchiser onder ‘DieetPlaneet’ werk. Zij nemen heel veel uit handen waardoor je als ondernemer tijd overhoudt voor de belangrijkere zaken; voor het product/dienst van je bedrijf. Een mooi begin.
Daarnaast heb ik me aangesloten bij een groepje ondernemers om dit soort zaken te bespreken, doelen te stellen maar ook elkaar te helpen/inspireren (heel waardevol voor ondernemers trouwens!) Na een burn-out kom je jezelf ook tegen. Ik moest zelf ook veranderen. Nu wilde ik het anders doen. Hoe kan ik toch weer groeien en bloeien met mijn bedrijf zonder dat ik weer in dezelfde valkuilen stap? Anders gezegd; hoe kan ik gezond ondernemen zodat ik toch energie overhoudt? Hoe blijf ik positief? Waar wil ik me op richten?

- Wendy heeft mij geleerd om positief te denken. En Wauw, wat is dit veel waard!!! - Ook heeft ze geleerd om zelf keuzes te maken. Wat wil ik écht, wat geeft mij energie? - Ik heb geleerd mijn agenda beter en gezonder te beheren;
- Hoe ik beter kan omgaan met tegenslagen (want ja, die heb je als ondernemer) waardoor ik me sneller kan herpakken. - Ik weet waar ik me op kan focussen (want alles wat je aandacht geeft, groeit!) - Ik heb ook geleerd om me meer te richten op specialisaties. Ik geloof dat je beter héél goed in een paar dingen kan zijn, dan in overal een beetje. Daarom heb ik me gericht op maag-darmklachten (Fodmap) en kinderen.

Nog elke dag ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Ik kan zelf veel beter ‘nee’ zeggen, keuzes maken en me richten op zaken die belangrijk zijn en energie geven! Ook heeft Wendy mij handvatten gegeven om mijn lieve klanten ook beter te begeleiden in coaching. Alleen maar voordelen :-). Ik raad alle ondernemers die zich herkennen in bovenstaand stukje aan om dit traject met Wendy in te gaan."
Rose Schouten,
diëtiste voor maag- en darmklachten en kinderen
"Ik vond het eerst erg eng om de coaching bij Wendy te gaan doen. Niet om jou hoor Wendy, haha, maar omdat ik niet wist wat ik precies moest verwachten, wat ik allemaal zou moeten doen. Maar dit is me echt heel erg meegevallen. Het was soms best lastig, euhhh, niet makkelijk (zoals Wendy altijd zegt), maar ik ben heeeeel erg blij dat ik het heb gedaan. Eigenlijk zou iedereen dit moeten doen. Ik heb erg veel geleerd. Vooral hoe ik zelf mijn hoofd rustiger kan krijgen en mijn gedachten kan veranderen. Dat heeft me echt zoveel rust gebracht (mijn hoofd ging altijd maar door hiervoor). Echt top! Ook boeit het me steeds minder wat andere mensen van me denken. Ik doe steeds meer mijn eigen ding en dat voelt erg goed. Ik raad de coaching bij Wendy echt aan iedereen aan. Vooral als je een eigen bedrijf hebt. Ook al vind je het eng, gewoon doen!!! Als ik het kan, dan kan jij het ook!"
Evalien,
eigenaar winkel
"Wendy weet in haar coaching meteen de juiste snaar te raken. Door haar verschillende werkvormen te gebruiken heeft ze bij mij een blijvend resultaat weten te bewerkstelligen."
Linda,
spreker
"Ik heb even getwijfeld of ik de coaching ging doen bij Wendy, het was best wel een investering. Maar na onze gratis powersessie was ik helemaal overtuigd om het te doen. Toen wist ik beter wat ze te bieden had en dat is ook gebleken. Dankzij Wendy heb ik inzichten en duidelijkheid gekregen. Wendy maakt heel snel duidelijk en helder, door de vragen die ze stelt, waar het probleem zit. Ik wist zelf ff niet meer hoe. Ik wist wel dat ik iets niet meer wilde. En dankzij Wendy weet ik weer hoe. Ik kan nu weer verder jumpen. Ik heb veel meer rust in mijn hoofd en overzicht. Ik heb een ankertje gemaakt van wat ik uit de coaching heb opgepikt en daar kijk ik regelmatig naar. Dan sta ik heel vlot weer in mijn kracht die ik voelde tijdens de sessies. Dan voel ik weer diezelfde energie. “Omdat ik het wil en niet omdat het moet.” Ik raad mijn collega ondernemers echt een coach traject met Wendy aan. Ik weet wat deze investering voor mij allemaal in werking gezet heeft en hoe ik gegroeid ben. Dat gun ik iedere ondernemer!!"
Anita,
coach
"Ik zat al enkele jaren met het lastige probleem dat ik veel negatieve gedachtes had over mijzelf en de wereld om me heen. Dat zorgde er weer voor dat ik veel piekerde en daardoor veel stress opbouwde. Eigenlijk had ik al na mijn eerste sessie met Wendy een goed gevoel over haar aanpak. Door de manier van coaching heeft zij ervoor gezorgd dat ik voor het eerst sinds jaren op een andere manier tegen mijn negatieve gedachtes ben aan gaan kijken. Dit proces is bij mij geleidelijk gegaan maar ik kan echt zeggen dat het bij mij een grote verandering teweeg heeft gebracht. Ik weet negatieve gedachtes in mum van tijd om te zetten in positieve gedachtes en dit gaat eigenlijk bijna vanzelf! Wat ik altijd zal onthouden van de coaching is dat er geen mislukking bestaat. Alles wat je meemaakt is een kans om te groeien. Je krijgt alleen feedback en op basis daarvan is er altijd een andere keuze om op een bepaalde manier op dingen te reageren. Die wetenschap geeft mij enorm veel vrijheid. Nogmaals, mijn leven is drastisch veranderd en ik ben Wendy erg dankbaar voor haar hulp hierbij."
Klantreactie
"Ik was heel veel in gedachten en haalde diverse gedachtes erbij waardoor ik heel prikkelbaar was. Na de eerste paar sessies kreeg ik weer een opdracht mee, in mijn geval een moeilijke opdracht, namelijk WAT WIL IK !!!! Ik ben er wel uitgekomen en ik werd een heel ander persoon. Ik voel mij nu geweldig, je kan wel zeggen herboren, als ik een terugval krijg ga ik weer mijn opdrachten uitvoeren welke ik van Wendy heb ontvangen. Wendy je was geweldig !!!! echt super !!!! Nogmaals bedankt voor alles. Bedankt. Bedankt"
Klantreactie
"Ik wilde me anders laten voelen en doen met mijn eigen waarde. Dat is echt goed aangepakt. Je sessie over dat het goed is zo als je bent was zeer waardevol. Een afspraak bij jou maken, moet echt vanuit jezelf komen. De gedachtes waar je mee loopt en die anders kunnen worden . Daar moet je echt zelf aan willen werken. Het is zo moeilijk te omschrijven. Wat ik heb bereikt is dat ik trotser op mij zelf ben geworden. Het gevoel dat je goed bent zoals je bent . Dat positieve gevoel, voelt veel beter dan in een negatief gevoel over jezelf te blijven. De spook gedachten hoe anderen over je denken...veranderen in goede gevoelens. Echt jezelf even toespreken dat het anders is dan de negatieve gedachten. Eerst is het onwennig ..je moet blijven werken en oefenen met jezelf. Je briefje met Gedachten lezen... Hoe weet ik zo zeker dat het waar is wat ik denk? Waar baseer ik dat op ? Lees ik elke dag. Dikke kus"
Sophia
"Telkens als ik een andere taal wilde spreken of er alleen maar aan dacht schoot ik in de stress en kon geen woord uitbrengen terwijl ik eigenlijk heel goed wist wat ik wilde zeggen. Voelde me heel onzeker en zelfs dom. Ik baalde hier enorm van, vooral omdat ik niet kon plaatsen waarom dit gebeurde. Uiteindelijk besloten om de stap te zetten hier iets aan te doen en zo kwam ik bij Power in you terecht. Een hele goede stap kan ik wel zeggen. Na 4 sessies voel ik mij een ander mens, of eerlijk gezegd voel ik mij nu mezelf. Ik heb geleerd dat ik mag zijn wie ik ben en dat je altijd een keuze hebt dat voelt heel goed en geeft veel rust. Dit merk ik in alles in het dagelijks leven, twijfel minder over alles en maak beslissingen nu sneller dit geeft veel rust en ruimte in mijn hoofd. Alle stress die het veroorzaakte is helemaal verdwenen er is geen angst meer, wat een opluchting! Wendy nogmaals bedankt voor alles!"
Klantreactie
Sluit Menu

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.