OndernemersCoach-WendyKoning-PowerinYou

Zet met deze 21 MindsetTips wél steeds de volgende stap om verder te komen met je praktijk.

mindset-ondernemen-groei

Schrijf je in voor mijn wekelijkse GroeiTips & Inspiratie en ontvang direct mijn 21 beste MindsetTips. Gratis.

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Komt jouw praktijk maar niet van de grond?

De meeste coaches weten dat ze het kunnen. Ze weten wat ze te bieden hebben. Ze hebben genoeg kennis (ook al denken ze soms van niet). En ze hebben echt een verschil te maken in de wereld.

Toch laten veel coaches zich nog tegenhouden om van hun praktijk een serieus bedrijf te maken. Waar ze niet alleen heel veel mensen mee kunnen helpen, maar ook (meer dan) voldoende inkomen mee verdienen.
Terwijl ze dat wel graag willen.

Ze houden zichzelf met name tegen door hun eigen onzekerheid. Door die stemmen in hun hoofd. De twijfels aan zichzelf. Hun perfectionisme. Of ze bedenken allerlei excuses om het toch nog ‘even’ uit te stellen. Zo jammer… Want het is niet nodig. 

Ze missen alleen nog de juiste OndernemersMindset.

Ik heb mijn 21 beste MindsetTips voor jou verzameld die je alvast direct in Actie zetten om straks wél steeds de volgende stappen te gaan zetten om van jouw praktijk een serieus bedrijf te maken.

"Er is altijd wel een reden om iets niet te doen, maar er zijn zoveel meer redenen om het wél te doen"

Het zijn niet de omstandigheden of je omgeving die ervoor zorgen dat jouw praktijk niet van de grond komt zoals jij dat het liefste wilt. De enige die ervoor kan zorgen dat het écht van de grond komt, ben JIJ.

Weet je, er is altijd wel weer een nieuw excuus te bedenken om de volgende stap nog niet te nemen. Om nog niet naar voren te treden. Jezelf te laten zien. Te laten zien waar je voor staat met je praktijk. En wat je voor geweldigs hebt te bieden.

Enorm zonde. 

Want ondertussen gaan de weken steeds sneller voorbij. En ben jij – als je op deze manier doorgaat – over een paar maanden nog steeds niet verder dan je nu bent.

Want wanneer je je blijft verschuilen achter excuses, je eigen onzekerheid, de angst dat het misschien gaat mislukken of het gevoel dat je niet goed genoeg bent, dan gaat dat ‘m niet worden natuurlijk.

"Als je blijft doen wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg"

Laat je niet langer tegenhouden. Ga voor wat jij wilt. Zodat je straks succesvol gaat worden met datgene wat je het liefste doet en waar je goed in bent.

Ga direct aan de slag met de 21 korte, maar krachtige MindsetTips.
Kom in Actie. En blijf in Actie. Zet altijd de volgende stap. 

Niet straks. Niet morgen. Niet volgende week. Maar nu.
Ga ervoor. Voor de volle 100%.

Zodat je niet over een jaar hoeft te denken: “Had ik toen maar…”

Ga voor wat je wilt!

mindset-ondernemen-groei

Schrijf je in voor mijn wekelijkse GroeiTips & Inspiratie en ontvang direct mijn 21 beste MindsetTips.
Gratis.

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.