De Nummer #1 Ondernemers Community
voor Coaches

"Alles wat je nodig hebt om je praktijk te laten groeien op één plek."

Kennisbank

Krijg toegang tot ALLE ondernemerstrainingen in de Kennisbank ‘Op en top Ondernemer’, waarin je exact leert wat er allemaal nodig is om je praktijk écht goed op de kaart te zetten. Stap voor stap.

Community

Kom in contact met gelijkgestemde coaches die er ook serieus voor gaan met hun praktijk. Je kunt er met ze sparren, ervaringen en uitdagingen delen en je successen vieren.

Q&A sessies

Elke twee weken beantwoord ik Live al je vragen die je hebt over het ondernemen en het laten groeien van je praktijk tijdens de Ondernemers Q&A. Ook leer je veel van de vragen van de andere coaches.

Challenges

Elke maand is er een nieuwe Challenge om met de juiste focus elke keer een boost te geven aan de groei van je praktijk. We doen het samen, waardoor je meer resultaat behaalt.

Ondernemen is een vak apart...

De meeste coaches voelen van binnen die geweldige passie borrelen om mensen te helpen met hun coaching. Om echt van betekenis te zijn. 

Alleen hebben ze geen idee wat er -naast een KvK inschrijving, een website, een praktijkruimte en visitekaartjes – allemaal bij het opbouwen van een goedlopende praktijk komt kijken. En hoe ze de mensen die ze zo graag willen helpen in hun praktijk kunnen krijgen.

Mijn naam is Wendy Koning. Als nuchtere Volendamse Ondernemerscoach en NLP Trainer help ik gedreven coaches die heel graag voor hun praktijk willen gaan. Maar het tegelijkertijd ook nog erg spannend vinden om zichzelf en hun praktijk op de kaart te zetten. En daarnaast ook geen flauw idee hebben wat er allemaal bij het ondernemen en het krijgen van betalende klanten komt kijken.

Mijn overtuiging is, dat wanneer je hier écht heel graag het verschil wilt maken en bereid bent om te doen wat nodig is, dat het voor iedereen mogelijk is om een goedlopende praktijk op te bouwen. En impact te maken in het leven van heel veel mensen💖 

Wendy Koning - OndernemersCoach

Dit is wat ik heb ontdekt

Voordat je denkt dat het opbouwen van mijn praktijk bij mij helemaal vanzelf ging en vanaf het begin gelijk in een stijgende lijn omhoog ging, moet ik je heel eerlijk vertellen dat het alles behalve dat was. Want ik heb alle onzekerheden, angsten, teleurstellingen en momenten van twijfel en wanhoop meegemaakt. Ik weet dus dat het niet altijd meevalt om je praktijk van de grond te krijgen. 

Tot het moment dat je besluit om te stoppen met zelf blijven aanrommelen. En jezelf en je praktijk serieus neemt door de juiste stappen te gaan zetten. En dingen te doen die wél werken. 

Pas toen ik me ging verdiepen in het ondernemen en leerde wat er allemaal voor nodig is om je praktijk serieus op de kaart te zetten, kwam het van de grond. En ging het ineens heel snel. Waardoor ik de afgelopen jaren tientallen coaches heb mogen helpen om te groeien als ondernemer en met hun praktijk.

Voor jou is dit nu ook mogelijk

De afgelopen jaren heb ik tienduizenden euro’s en nóg meer aan uren besteed aan heel veel trainingen over het ondernemen, marketing, Facebook adverteren, funnels, e-mailmarketing, verkopen, copywriting en webpsychologie. 

Ook volgde ik een (heel prijzig) traject bij een goede businesscoach. 

Overigens volg ik nog steeds elke dag trainingen om mezelf als ondernemer en als coach te blijven ontwikkelen. En het mooie is, dat ik al mijn nieuwe kennis ook weer door kan geven aan mijn klanten.

Omdat ik het iedere coach gun om een goedlopende praktijk op te bouwen en elke dag te doen wat je het liefste doet en waar je goed in bent, heb ik al mijn kennis over het ondernemen en mijn ervaringen met het opbouwen en laten groeien van mijn praktijk gecombineerd met mijn persoonlijke begeleiding in de nieuwe Power in You Community. 

Waardoor het nu voor een hele, hele, hele lage investering voor iedere coach mogelijk is om samen met mij aan de groei van je praktijk te werken. Zodat je meer mensen kunt helpen, meer inkomen uit je praktijk haalt en meer vrijheid krijgt.

 

Wendy is een hele betrokken, inspirerende en motiverende ondernemerscoach met zeer veel kennis op het gebied van mindset en (online) ondernemen. Ook vind ik het bewonderenswaardig hoe zij op haar eigen manier een online traject toch héél persoonlijk maakt. Daarin is zij voor mij ook echt een voorbeeld.
Corine van der Schouw,
Conversiestoornis Coach
Wendy belooft je zilver maar je krijgt goud. Ze vertelt informatie die er echt toe doet, die waarde heeft en waar je écht verder mee kunt. Ik kan niet omschrijven hoeveel mij dit heeft gegeven. Ik heb nu een ijzersterke basis vanwaar ik verder kan gaan bouwen. Wendy je bent een topper!!!
Jenny Fielt,
Succes Coach & Mindset Trainer
Wendy je bent echt een top ondernemerscoach, wat ben jij een leuk mens en wat ben ik blij met jouw! Wil je de training bij Wendy volgen maar twijfel je nog? Stop mijn twijfelen en ga ervoor!

Move before you’re ready.
Marjolein Patz
Kindercoach

Dit is wat je krijgt als lid van de Power in You Community…

Kennisbank 'Op en top Ondernemer'

Kijkje in de Kennisbank

Je krijgt toegang tot ALLE ondernemerstrainingen in mijn online leeromgeving.

 • PowerMindset training voor Ondernemers t.w.v. € 1.897,-
 • Training 'Een sterke basis voor je praktijk in 30 dagen' t.w.v. € 297,-
 • Masterclass 'De Ondernemersroute naar een Succesvolle praktijk' t.w.v. € 297,-
 • Ideale klant training t.w.v. € 497,-
 • 'Maak een aantrekkelijke weggever' training t.w.v. € 697,-
 • 'Creëer een passend aanbod voor je ideale klant' training t.w.v. € 197,-
 • Marketing, e-mailmarketing en Facebookmarketing trainingen en masterclasses t.w.v. € 1.597,-
 • Stap voor stap how-to video's over de tools en programma's die je nodig hebt t.w.v. € 297,-
 • Copywriting en webpsychologie trainingen en masterclasses t.w.v. € 697,-
 • 'Verkopen en opvolging geven aan je aanbod' trainingen t.w.v. € 697,-

Aan de Kennisbank worden regelmatig nieuwe trainingen toegevoegd, waar jij als Community-member altijd zonder extra kosten toegang toe krijgt.

ondernemen-coach-training-wendy-koning

Q&A sessies

Elke twee weken organiseer ik een LIVE vraag en antwoordsessie voor de leden van de Community. Je kunt mij hier al je vragen stellen over de trainingen die je volgt, de maandelijkse Challenges en al je andere brandende vragen over het ondernemen, marketing en persoonlijke ontwikkeling. 

Ook leer je veel van de vragen van de andere coaches in de groep. Iedereen is immers met hetzelfde grotere doel bezig: een verschil maken in het leven van heel veel mensen.

Stel me je vragen tijdens de Q en A
Maandelijkse Challenge

Maandelijkse Challenge

In de eerste week van iedere maand start er een nieuwe Ondernemers Challenge waarmee je met de juiste focus elke keer een boost geeft aan de groei van je praktijk. Het mooie is, dat je het samen met de andere coaches tegelijk doet. En dat je er dus niet alleen voor staat. 

Bij elke Challenge krijg je praktische opdrachten, zodat je gericht aan de slag kunt met het thema van die maand. En daardoor het beste resultaat uit de Challenges haalt voor jezelf en voor je praktijk.

Power in You Community

In de Community kom je in contact met gelijkgestemde coaches die er -net als jij – serieus voor gaan met hun praktijk. Je kunt er je vragen stellen, kennis en ervaringen delen, successen vieren en elkaar inspireren en motiveren.

Ook starten we de week elke maandagochtend met ‘Motivation Monday’. Waarin ik je persoonlijk een energieke boost geef om alles uit jouw nieuwe week te halen.

Power in You Community

Klaar om te groeien? Meld je aan!

Per maand

127
 • Alle ondernemerstrainingen - twv € 7.170
 • 365 Wijze Ondernemerslessen - € 1.497
 • NLP-Coachtechnieken - twv € 697
 • Maandelijkse Challenge - twv € 147 p.m.
 • Q&A sessies - twv € 97 p.m.
 • Power in You Community - onbetaalbaar
 • Per maand opzegbaar
Veilige keuze

Per kwartaal

365
 • Alle ondernemerstrainingen - twv € 7.170
 • 365 Wijze Ondernemerslessen - € 1.497
 • NLP-Coachtechnieken - twv € 697
 • Maandelijkse Challenge - twv € 147 p.m.
 • Q&A sessies - twv € 97 p.m.
 • Power in You Community - onbetaalbaar
 • Per kwartaal opzegbaar
Prima keuze

Per jaar

1270
 • Alle ondernemerstrainingen - twv € 7.170
 • 365 Wijze Ondernemerslessen - € 1.497
 • NLP-Coachtechnieken - twv € 697
 • Maandelijkse Challenge - twv € 147 p.m.
 • Q&A sessies - twv € 97 p.m.
 • Power in You Community - onbetaalbaar
 • Per jaar opzegbaar
Beste Keuze