coaches-ondernemen-wendykoning-praktijk
 • Je praktijk écht goed van de grond krijgen
 • Effectieve zichtbaarheid voor meer klanten
 • Jezelf niet langer klein houden
 • Afrekenen met angst, onzekerheid en twijfels
 • De tarieven vragen die je waard bent
 • 7 LIVE online ondernemers trainingen
 • Persoonlijke coaching in de speciale besloten Facebookgroep na elke training

Inschrijven

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Dit is waar je straks na de Challenge in bent gegroeid:

 • Je weet welke stappen je hebt te nemen om je praktijk nu écht goed van de grond te gaan krijgen
 • Je hebt meer zelfvertrouwen om jezelf en je praktijk op de kaart te zetten, waardoor je meer klanten aantrekt
 • Je kijkt anders tegen verkopen en het vragen van de juiste tarieven aan, waardoor het een stuk makkelijker is om je aanbod te doen en eindelijk te vragen wat je waard bent
 • Je weet beter om te gaan met afwijzing, kritiek en de (ongevraagde) mening van andere mensen
 • Je hoeft je niet meer tegen te laten houden door de goedbedoelde adviezen van je eigen interne kritische panel (die stemmen in je hoofd die je elke keer weer aan jezelf laten twijfelen)
 • Hoe je makkelijker 'Nee' zegt tegen bepaalde mensen en zaken die je totaal niet verder helpen met je praktijk
 • De angst dat het je niet gaat lukken is niet langer een issue, omdat je weet hoe je vanaf nu al jouw ondernemersangsten kunt overwinnen en er gewoon voor kunt gaan

Maar dat is nog niet alles...

Want je gaat niet alleen 7 dagen aan de slag met jouw ontwikkeling en groei als Ondernemer, maar ik help je ook om minstens zeven stappen verder te komen met je Praktijk

Je hebt het vast al in de gaten: ik hou van aanpakken.
En ik ga voor het maximale resultaat. 
Het maximale resultaat voor JOU.
En voor jouw praktijk.
Want als coaches kunnen wij samen nog veel meer mensen helpen.

Verwacht dus vooral héél veel praktische Tips & Inzichten die je gelijk kunt toepassen. Daarnaast geef je elke dag een zetje in de juiste richting met je praktijk. En soms – als het nodig is – een schop onder je kont ;-).

Dit zeggen deelnemers tijdens een eerdere Challenge:

Ze willen wel, maar ze durven niet...

De meeste coaches die hun praktijk écht goed van de grond willen krijgen, zodat ze veel klanten kunnen helpen en (meer dan) voldoende inkomen verdienen, durven er nog niet voor de volle 100% voor te gaan. Of pas na een (lange) tijd. Als ze eerst lang genoeg zelf hebben aangerommeld. Maar diep van binnen wel weten dat ze meer willen dan het er maar een beetje bij doen.

Weet je, er is natuurlijk altijd wel een reden te bedenken om het toch nog ‘even’ uit te stellen. Maar ondertussen ben je zo weer een paar dagen, weken of zelfs maanden verder. Zonder dat je ook maar één stap vooruit bent gekomen met je praktijk. Terwijl er zoveel mensen zijn die met smart op jou zitten te wachten. 

Mijn naam is Wendy Koning, Ondernemerscoach, MindsetExpert en NLP Trainer. De afgelopen jaren heb ik mezelf als nuchtere Volendamse volledig ontwikkeld tot OndernemersCoach. Ik coach en train ambitieuze coaches die van binnen die enorme drive voelen om van hun praktijk een succes te maken. Maar het tegelijkertijd nog erg spannend vinden om er écht voor te gaan. En niet goed weten hoe ze het allemaal moeten aanpakken. 

Tijdens deze 7-daagse Challenge help ik je stap voor stap om te groeien als Ondernemer. En ik zet je in Actie om nu wél de volgende stappen te gaan zetten om je praktijk goed van de grond te krijgen. 

 

Wendy Koning - OndernemersCoach

Laten we er samen voor gaan.

Doe mee met de Challenge.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.