Doe mee met de Challenge 'Groeien als Ondernemer'.

Ondernemers Challenge voor Coaches

25 tot en met 29 mei  |  5 gratis online trainingen  |  Iedere dag vanaf 09.00 uur LIVE

Passie om mensen te helpen

Jij maakt het verschil!

Als coach heb jij zoiets moois te bieden. Jij kan namelijk het leven van heel veel mensen een stukje mooier maken. Makkelijker maken. Waardevoller maken.

Daarom is het tijd om jouw boodschap met de wereld te gaan delen. Jezelf niet langer klein te houden. En te gaan staan voor wat je te bieden hebt.

Omdat ik weet dat dit niet makkelijk is – zeker als je iemand bent die liever op de achtergrond staat – ga ik jou hier 5 dagen lang bij helpen. Met iedere ochtend om 09.00 uur een LIVE training.

Tijdens de Challenge laat ik je zien hoe je afrekent met je eigen onzekerheden, hoe je omgaat met die vervelende stemmetjes in je hoofd die je elke keer weer afremmen, hoe en waar je het beste zichtbaar kunt zijn (ook als je zichtbaarheid nu nog erg spannend vindt), hoe je vol zelfvertrouwen de tarieven vraagt die je waard bent en hoe je kunt verkopen zonder het gevoel te hebben dat je aan het verkopen bent. 

Kortom: ik ga je over een aantal drempeltjes helpen.

We doen het samen. Stap voor stap. Zodat jij na 5 dagen bent gegroeid in jouw rol als ondernemer. En daardoor een stuk makkelijker de klanten in je praktijk gaat krijgen die je wilt.

Dit zeggen deelnemers tijdens eerdere Challenges:

Laat je niet langer tegenhouden...

Er is altijd wel een reden te bedenken om bepaalde stappen nog ‘even’ uit te stellen. Alleen, voor je het weet ben je zo weer een paar dagen, weken of zelfs maanden verder. 

Zonder dat je ook maar één stap vooruit bent gekomen met je praktijk. Terwijl al die mensen die jouw hulp zo goed kunnen gebruiken, ondertussen met smart op jou en jouw coaching zitten te wachten. 

Mijn naam is Wendy Koning, Ondernemerscoach en NLP Trainer. Na mijn kindercoach praktijk ben ik mezelf als nuchtere Volendamse vanaf 2016 gaan ontwikkelen tot OndernemersCoach

Ik coach en train vooral gemotiveerde coaches die van binnen die enorme drive voelen om van hun praktijk een succes te maken. Maar het tegelijkertijd nog erg spannend vinden om de stappen die er bij het van de grond krijgen van een eigen praktijk komen kijken daadwerkelijk te zetten. En daarbij ook niet goed weten wat er exact nodig is om hun praktijk op de kaart te zetten. 

Tijdens deze 5-daagse Challenge help ik je stap voor stap om te groeien als Ondernemer. Want pas wanneer jij groeit als ondernemer, kan jouw praktijk ook pas verder groeien.

Wendy Koning - OndernemersCoach

Klaar om te groeien?

Reken af met alles wat jou nog tegenhoudt om er écht voor te gaan met je praktijk. Zodat jij met jouw coaching de wereld een stukje mooier kan maken.

En dat is precies wat we met deze Challenge gaan doen.

Challenge Groeien als Ondernemer