BLOGS

Waardevolle Tips & Inspiratie om te groeien als ondernemer én met je praktijk.

Hoe kom jij over op jouw (potentiële) klanten?

Luister je liever dan dat je leest? Er zijn weleens van die situaties waarin je je als ondernemer onzeker kunt voelen. Of dat je stemming van het één op het andere moment ineens omslaat omdat je een tegenslag hebt (en die zijn er vaak genoeg in het ondernemen, is het

Lees verder »

Hoe je (nog) succesvoller wordt en meer bereikt

Wil je dit blog liever luisteren dan lezen? Dat kan! Luister het direct hieronder. Wat betekent succes voor jou? Je kent ze vast wel: succesvolle mensen. Misschien ken je ze in je omgeving. Via de media. Of zie je ze regelmatig voorbij komen op Facebook. Mensen waar je tegenop kijkt.

Lees verder »

Wat je gelooft is waar!

Wil je dit blog liever luisteren dan lezen? Dat kan! Luister het direct hieronder. Hoe we onze eigen werkelijkheid creëren Onze werkelijkheid wordt gecreëerd door wat wij geloven over het leven, over onszelf, de wereld om ons heen en over anderen. Er zijn bijvoorbeeld mensen die geloven dat je kunt

Lees verder »
Sluit Menu
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.