1-op-1 coaching

voor ondernemers

Een waardevolle investering in jezelf én in je bedrijf

Wil jij je bedrijf nu eindelijk weleens écht van de grond gaan krijgen?

Maar lukt het je tot nu toe niet om er écht voor te gaan?
Je hebt de kennis. Je weet wat je te doen staat. En dat je met jouw product of dienst een verschil kan maken in het leven van jouw ideale klanten.
Je voelt in je hele lijf dat je er klaar voor bent. Klaar voor de volgende stap. Klaar om een succes te maken van jouw prachtige bedrijf. 

Je wilt wel, maar tegelijkertijd houdt die eeuwige onzekerheid je steeds weer tegen om de juiste stappen te zetten.
Om sowieso de volgende stap(pen) te zetten.

Onder andere doordat jouw interne kritische panel (die stemmen in je hoofd) je elke keer weer aan jezelf laat twijfelen.

“Kan ik het wel? Ben ik wel goed genoeg? Ja maar, wat als….”

Het is vast goed bedoeld van de panel-leden in je hoofd, maar het brengt je zo geen stap verder.  

In de praktijk blijkt het nog niet zo makkelijk om tegen zo’n volledig panel in te gaan. Zeker omdat ze al zolang bij jou horen. Terwijl je weet dat ze je meestal alleen maar onzeker maken en aan jezelf laten twijfelen.

Dit kan gelukkig anders

Wanneer je leert omgaan met je onzekerheden in het ondernemen en je zelfvertrouwen als ondernemer versterkt, kun je alles bereiken wat je wilt

Het is vaak namelijk alleen maar een kwestie van de juiste Mindset.

Want, hoe zou het voor je zijn wanneer je je kritische panel zelfverzekerd kunt toespreken? En je je daardoor niet meer laat tegenhouden? Wanneer je met elke tegenslag die je in het ondernemen tegenkomt (en dat zijn er nogal wat!) weet om te gaan? Dat je je niks meer hoeft aan te trekken van de mening en kritiek van anderen? Dat je je gedachten, je gevoel, de dingen die je onderneemt en hoe je ergens mee omgaat zelf in de hand hebt? 

Zodat je eindelijk volledig kunt gaan voor wat je diep in je hart het allerliefste wilt met je bedrijf

Ben jij er klaar mee om je nog langer te laten tegenhouden?

Als jij er echt klaar mee bent om je nog langer te laten tegenhouden om te bereiken wat jij wilt met je bedrijf, dan is het nu een goed moment om te leren hoe je het anders kunt doen.

Alleen jij kunt ervoor kiezen om het anders te gaan doen. Om te werken aan jezelf. Aan je onzekerheden. Je zelfvertrouwen in het ondernemen. Je Mindset. 

En weet je wat het mooie is? Op het moment dat jij de keuze maakt om aan jezelf te gaan werken en om er voor de volle 100% voor te gaan, heb je direct al de eerste stap gezet.

Ik leer jou daarna welke stappen er nog meer nodig zijn om met meer zelfvertrouwen te ondernemen. En hoe je kunt omgaan met je onzekerheden, je gedachten, je gevoelens en de dingen die er (onverwachts) op je pad komen. 

Kortom, ik help je om de juiste Mindset te creëren waarmee niks jou nog in de weg staat om alles met je bedrijf te gaan bereiken wat je wilt.

De voordelen van een 1-op-1 coachtraject:

  • Er is alle aandacht voor jou en jouw persoonlijke struggles. En voor al de dingen die jou op dit moment nog in de weg staan om met jouw bedrijf te bereiken wat jij het allerliefste wilt. En op de manier te ondernemen zoals jij het graag wilt
  • We gaan 1-op-1 aan de slag met jouw persoonlijke onzekerheden en jouw uitdagingen in het ondernemen
  • Je bouwt onder mijn persoonlijke begeleiding stap voor stap je zelfvertrouwen als ondernemer op
  • Je ontdekt wat voor jou het beste werkt om zelf de regie te nemen over je gedachten, je gevoelens, de dingen die je doet, hoe je ergens mee omgaat en wat je allemaal bereikt
  • Je krijgt heel veel tips en technieken om ook na jouw coachtraject de dingen - waar je in de toekomst misschien nog tegenaan loopt - kunt veranderen en hier anders mee om kunt gaan
  • Je creëert een krachtige Mindset, zodat je volledig kunt gaan voor al jouw dromen en verlangens
Wendy Koning-coaching-powerinyou-ondernemen-zelfvertrouwen

Stap voor stap

Tijdens jouw coachtraject neem ik jou persoonlijk bij de hand om je stap voor stap te begeleiden.

Zodat je afrekent met al die dingen die jou nu nog tegenhouden om verder te komen met je bedrijf. Om de stappen te nemen die je wilt nemen, maar nu nog niet durft. En die wel nodig zijn om met je bedrijf te bereiken wat je zo graag wilt. En te gaan ondernemen op de manier zoals jij het wilt.

Naast mijn persoonlijke begeleiding om af te reken met al je belemmeringen, krijg je veel concrete tips en technieken die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. Die in zowel jouw zakelijke- als in je persoonlijke leven een positief verschil gaan maken. 

En om voor jou het beste resultaat uit de coaching te halen, krijg je na elke sessie opdracht(en) mee die je gelijk in je dagelijkse leven kunt toepassen.

Simpel en praktisch

Misschien denk je dat het heel lastig is om de dingen te veranderen die je al zolang op deze manier doet, maar met de juiste kennis en begeleiding is het goed te doen. Zeker als je nagaat dat jij in een persoonlijk traject van gemiddeld 3 maanden het beste van het beste krijgt uit mijn ruime kennis over mindset en uit mijn jarenlange ervaringen als NLP Coach & Trainer en ondernemer.

Natuurlijk moet je er wel wat voor doen. Maar we doen het stap voor stap. En zo simpel en praktisch mogelijk, zodat je het stukje bij beetje kunt inpassen in jouw dagelijkse leven.

Met de opdracht(en) die je meekrijgt train je jezelf om oude patronen te veranderen en jezelf nieuwe patronen aan te leren, zodat het je steeds gemakkelijker afgaat om – ook na het coachtraject – zelf al die dingen te veranderen die je wilt.

En ja: de meeste veranderingen kosten tijd, geld en energie. Maar het is een investering in de rest van je persoonlijke- en je zakelijke leven. En je hoeft het niet alleen te doen. Want ik ben er om jou hier persoonlijk bij te helpen, zodat jij vanaf nu met meer zelfvertrouwen alles uit je bedrijf kunt halen wat je wilt.

Voor wie is de 1-op-1 coaching (en voor wie zeker niet)?

De 1-op-1 coaching is speciaal voor ondernemers die graag willen afrekenen met al die dingen die ze steeds weer in de weg staan om te gaan voor wat ze écht willen. Die zich niet meer willen laten tegenhouden door hun onzekerheden. Die hun zelfvertrouwen in het ondernemen willen opbouwen en versterken. Die dit niet alleen willen doen, maar onder begeleiding van een professional die de juiste ervaring en expertise heeft. 

In al deze – en nog veel meer – gevallen is de 1-op-1 coaching een hele waardevolle investering in jezelf én in je bedrijf.

Kleine waarschuwing vooraf: als je denkt “Wendy, verander jij even snel mijn mindset” dan kunt je nu beter stoppen met lezen. Want de enige die jouw mindset kan veranderen ben jij. En de enige die jouw zelfvertrouwen kan versterken ben jij. Ik leer jou hoe je het doet, maar ik kan het niet voor je doen. Jij bent degene die ermee aan de slag moet. Dat betekent dat je gemotiveerd moet zijn.

Ik werk alleen met gemotiveerde ondernemers. Mensen met een sterke drive. Die het zichzelf gunnen om alles uit zichzelf, hun leven en hun bedrijf te halen wat ze willen.

Waarom zou je je door mij laten coachen?

Mijn naam is Wendy Koning, gecertificeerd NLP Coach & Trainer. Van 2013 tot en met 2017 heb ik veel verschillende NLP trainingen gevolgd en allemaal succesvol afgerond. Daarnaast volg ik altijd regelmatig mindset trainingen en andere trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En trainingen en coaching op de verschillende gebieden van het ondernemen, zoals copywriting, online marketing en over het ondernemen zelf.

Ik ben en blijf mezelf elke dag ontwikkelen. Voor mij geldt: een dag niets nieuws geleerd is een dag niet geleefd. Ik verdiep me voornamelijk in alles wat te maken heeft met mindset, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen. En hoe je zoveel mogelijk uit jezelf, uit je leven en uit je bedrijf kunt halen. Het mooie is, dat ik al deze kennis ook weer door kan geven aan mijn klanten. Want dat is wat ik het allerliefste doe.

Het leven en het ondernemen hoeft echt niet altijd zo zwaar en moeilijk te zijn als we soms denken. We maken het onszelf vaak moeilijker dan het eigenlijk is. En dat kan anders. Simpelweg met een andere mindset. Je mindset bepaalt de kwaliteit van je leven. En wat je in je leven allemaal bereikt.

En daar ligt precies mijn expertise. Die ik heel graag met jou deel. Zodat je meer voldoening uit je leven en uit je bedrijf kunt halen. En gewoon lekker kan genieten van de dingen die je doet.

Het resultaat

Tijdens het 1-op-1 coachtraject maak je een mega-verandering door als persoon en als ondernemer. Allemaal met als doel om je zelfvertrouwen in het ondernemen op te bouwen en te versterken, zodat je alles kunt gaan bereiken met je bedrijf wat je wilt.

Nadat je jouw traject hebt afgerond, staat niks je meer in de weg om een succes te maken van je bedrijf. Je weet hoe je met voldoende zelfvertrouwen en de juiste Mindset alles kunt bereiken wat je wilt

Een waardevolle investering

Persoonlijke ontwikkeling is altijd een waardevolle investering in jezelf én in je bedrijf. Want, door jezelf te blijven ontwikkelen groei je als persoon én als ondernemer. En daardoor groeit ook je bedrijf mee.
Vanaf de 1e coachsessie gaan we gelijk gericht aan de slag, waardoor je al snel een positieve verandering merkt in je dagelijkse leven.

Resultaten die anderen hebben behaald tijdens de 1-op-1 coaching

Van tevoren was ik even bang om weer geld in iets te investeren dat me niet genoeg op zou leveren. Maar na mijn kennismakingsgesprek met Wendy was dat bezwaar meteen verleden tijd. Dit was precies wat ik nodig had op dat moment in mijn leven.

De coaching heeft mij veel meer vertrouwen in mezelf opgeleverd. Het gaf mij bevrijding van mezelf. Waar ik eerst bang was om mezelf zichtbaar te maken, ga ik nu staan voor mezelf en mijn product. Ik heb zin om andere mensen te kunnen helpen en ik zie in dat ik ontzettend waardevol ben en mezelf niet klein hoef te houden.

En ook de combinatie van de kennis die Wendy meegeeft over mindset en haar praktische toepassing daarvan. Wendy ís echt haar methode, oftewel, het gaat haar zo natuurlijk af dat ik nooit het gevoel had dat ze een ’trucje’ op mij toepaste. Wendy is helemaal zichzelf en daarmee heel waardevol.

Wendy nam echt de tijd voor mij en paste de sessies aan op datgene waar ik behoefte aan had. Ik heb al vaker online challenges gevolgd en dat blijft natuurlijk altijd wat algemeen en op iedereen van toepassing. Ik had behoefte aan iemand die mij persoonlijk verder kon helpen, en echt intensief met mij en mijn bedrijf mee zou kijken. Dit kan denk ik vooral in een 1 op 1 coachtraject. En bij Wendy heb ik dat zeker gevonden!

Wendy heeft zelf ook veel ervaring opgedaan met ondernemen, waardoor ze mij praktisch heeft geholpen om mijn doelgroep helder te krijgen, een methode te ontwikkelen en een verdienmodel te maken. Juist door deze dingen te doen groeide mijn vertrouwen in mezelf en in mijn bedrijf.

Wendy is ontzettend positief en lekker in de actiestand. Zij motiveerde en enthousiasmeerde mij om aan de slag te gaan met mijn bedrijf. Ik heb flinke stappen gezet, allemaal dingen die ik al twee jaar aan het uitstellen was en nu direct deed. Wendy maakte concrete afspraken met mij en op de een of andere manier wilde ik het ook graag voor haar (en mezelf natuurlijk) doen. En het werkt dan natuurlijk enorm goed als ik iets engs gedaan had en het achteraf meeviel of zelfs heel leuk was!

Ik raad de coaching aan iedere ondernemer aan. Sterker nog, dat heb ik al gedaan! De coaching heeft mij zoveel opgeleverd. Onzekerheid is hardnekkig en ontzettend belemmerend, alsof ik mezelf gevangen hield. Het bevrijdde gevoel dat ik nu heb gun ik andere ondernemers die worstelen met onzekerheid ook. Door de coaching van Wendy herken ik dat veel beter mijn eigen niet helpende denkpatronen en heb ik geleerd dat het iets van mezelf is en dat ik het ook heel goed kan veranderen. Wendy kan je als geen ander helpen om die niet helpende denkpatronen te doorbreken.

Wendy is een fijn mens waarbij je lekker je zelf kan zijn. Ik voelde me altijd welkom, alleen al omdat er elke keer als ik kwam heel groot “Welkom Laura” op het whiteboard stond. Ze heeft oog voor detail en is ontzettend attent. Dit traject is afgerond, maar ik heb mijn volgende sessies al gepland. Om nog meer te leren over NLP en om af en toe even in te checken en mijn vragen te kunnen stellen.
Laura Wierda,
studiecoach voor mbo-studenten
"Eind september ben ik begonnen met het coaching traject bij Wendy van Power In You. Eerst werd ik tegengehouden door de kosten maar hieronder wil ik vertellen wat dit voor mij heeft opgeleverd. Het zijn de kosten dubbel en dwars waard!!!
Begin dit jaar kreeg ik een burn-out. Bij mij was het niet alleen een opstapeling van factoren maar ook mijn eigen mind-set die me hielp om succesvol te worden maar daarnaast ook zelf langzaam opgebrand te raken.. Eén ding wist ik zeker, dit wil ik nooit meer!

Als ondernemer is het moeilijk om ‘nee’ te zeggen. Je bent altijd druk. Vol met ideeën die je eigenlijk allemaal tegelijk wil uitwerken. Daarnaast nog een portie administratie en héy daar gaat die telefoon weer! Helemaal niet erg om druk te zijn, maar als het je meer energie gaat kosten dan geeft, dan ga je dat uiteindelijk toch voelen.

Daarom ben ik als eerste stap uit mijn oude bedrijf gestapt en een ander bedrijf opgestart waarbij ik als franchiser onder ‘DieetPlaneet’ werk. Zij nemen heel veel uit handen waardoor je als ondernemer tijd overhoudt voor de belangrijkere zaken; voor het product/dienst van je bedrijf. Een mooi begin.
Daarnaast heb ik me aangesloten bij een groepje ondernemers om dit soort zaken te bespreken, doelen te stellen maar ook elkaar te helpen/inspireren (heel waardevol voor ondernemers trouwens!) Na een burn-out kom je jezelf ook tegen. Ik moest zelf ook veranderen. Nu wilde ik het anders doen. Hoe kan ik toch weer groeien en bloeien met mijn bedrijf zonder dat ik weer in dezelfde valkuilen stap? Anders gezegd; hoe kan ik gezond ondernemen zodat ik toch energie overhoudt? Hoe blijf ik positief? Waar wil ik me op richten?

- Wendy heeft mij geleerd om positief te denken. En Wauw, wat is dit veel waard!!! - Ook heeft ze geleerd om zelf keuzes te maken. Wat wil ik écht, wat geeft mij energie? - Ik heb geleerd mijn agenda beter en gezonder te beheren;
- Hoe ik beter kan omgaan met tegenslagen (want ja, die heb je als ondernemer) waardoor ik me sneller kan herpakken. - Ik weet waar ik me op kan focussen (want alles wat je aandacht geeft, groeit!) - Ik heb ook geleerd om me meer te richten op specialisaties. Ik geloof dat je beter héél goed in een paar dingen kan zijn, dan in overal een beetje. Daarom heb ik me gericht op maag-darmklachten (Fodmap) en kinderen.

Nog elke dag ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Ik kan zelf veel beter ‘nee’ zeggen, keuzes maken en me richten op zaken die belangrijk zijn en energie geven! Ook heeft Wendy mij handvatten gegeven om mijn lieve klanten ook beter te begeleiden in coaching. Alleen maar voordelen :-). Ik raad alle ondernemers die zich herkennen in bovenstaand stukje aan om dit traject met Wendy in te gaan.
"
Rose Schouten,
diëtiste voor maag- en darmklachten en kinderen
"Wendy weet in haar coaching meteen de juiste snaar te raken. Door haar verschillende werkvormen te gebruiken heeft ze bij mij een blijvend resultaat weten te bewerkstelligen."
Linda,
spreker
"Ik heb even getwijfeld of ik de coaching ging doen bij Wendy, het was best wel een investering. Maar na onze gratis powersessie was ik helemaal overtuigd om het te doen. Toen wist ik beter wat ze te bieden had en dat is ook gebleken. Dankzij Wendy heb ik inzichten en duidelijkheid gekregen. Wendy maakt heel snel duidelijk en helder, door de vragen die ze stelt, waar het probleem zit. Ik wist zelf ff niet meer hoe. Ik wist wel dat ik iets niet meer wilde. En dankzij Wendy weet ik weer hoe. Ik kan nu weer verder jumpen. Ik heb veel meer rust in mijn hoofd en overzicht. Ik heb een ankertje gemaakt van wat ik uit de coaching heb opgepikt en daar kijk ik regelmatig naar. Dan sta ik heel vlot weer in mijn kracht die ik voelde tijdens de sessies. Dan voel ik weer diezelfde energie. “Omdat ik het wil en niet omdat het moet.” Ik raad mijn collega ondernemers echt een coach traject met Wendy aan. Ik weet wat deze investering voor mij allemaal in werking gezet heeft en hoe ik gegroeid ben. Dat gun ik iedere ondernemer!!"
Anita,
coach

100% Tevredenheidsgarantie

Omdat ik door mijn ruime coachervaring en de resultaten van mijn klanten overtuigd ben van de kwaliteit van mijn coaching bied ik je een 100% tevredenheidsgarantie.

Als je na de eerste coachingsessie onverhoopt vind dat het niks voor je is, dan beëindigen we op dat moment in goed overleg het coachtraject. Je hoeft niet eens een reden op te geven. Even goede vrienden. Je betaalt in dat geval alleen de kosten voor de eerste sessie. Het resterende reeds betaalde bedrag voor het traject krijg je teruggestort. Je loopt dus geen enkel risico.

Jouw investering

Elke investering vraagt tijd, energie en geld.
De investering die zo’n flinke positieve verandering oplevert in de kwaliteit van de rest van je verdere leven – en daarmee automatisch in het ondernemen en in alle andere gebieden in je persoonlijke leven – is eigenlijk onbetaalbaar.
Maar dat is natuurlijk niet wat jij hoeft te investeren. 

Na een gratis online kennismakingsgesprek doe ik jou een passend voorstel voor jouw persoonlijke coachtraject. Hierin staat onder andere de tijdsduur voor je traject en de investering.

Het is alvast goed om te weten dat de kosten voor de coaching fiscaal aftrekbaar zijn. En daardoor dus nog meer extra voordelen biedt om in jezelf en in je bedrijf te investeren.

Vraag en antwoord

Veel ondernemers – en zeker ondernemers die zich vaak nog wat onzeker voelen – zijn niet gewend om te investeren in zichzelf. Terwijl je juist daardoor zo enorm kan groeien. Sterker wordt. Zelfverzekerder. En wanneer jij groeit, dan groeit je bedrijf met je mee. 
De eerste vraag die je jezelf kunt stellen is: “Wat kost het me nu? Om het op deze manier te blijven doen?”
Vaak kost het nu meer, dan de investering die je doet in dit 1-op-1 coachtraject. En ik kan je nu al met zekerheid zeggen dat het je zoveel gaat opleveren. 
Het is een investering in de rest van je verdere leven. 
Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen. 
Doordat jij groeit als persoon, kan jouw bedrijf ook weer verder groeien. En daarmee gaat niet alleen de kwaliteit van je persoonlijke- en je zakelijke leven omhoog, maar als vanzelf gaat daardoor ook je omzet omhoog. En verdien je meer.

Nee. Behalve de BTW komen er geen kosten meer bij. Dit is je investering in het hele traject zoals we dat met elkaar afspreken. De enige verrassing achteraf zal het resultaat zijn.

Ja, dat kan. In het voorstel – dat je na ons kennismakingsgesprek ontvangt – kun je aangeven of je het bedrag ineens of in termijnen wilt betalen.

Ja, de kosten zijn fiscaal aftrekbaar als kosten van je onderneming. Voor verdere informatie verwijs ik je graag naar de belastingdienst of naar je boekhouder.

De coaching vindt – in overleg – plaats in mijn praktijk in Volendam of online via bijvoorbeeld Skype of Zoom. Een combinatie van beiden is ook mogelijk.

Jazeker. Ik kan je prima coachen via Skype of Zoom.

Dat is helemaal prima. En ook een extra reden om met jezelf aan de slag te gaan. Want ik weet bijna zeker dat je dit gevoel vaker hebt. En dat is waarschijnlijk ook precies de reden waarom je nog niet bent waar je had willen zijn. Doen wat je altijd al deed is ook veel makkelijker 😉. Maar dan krijg je ook steeds dezelfde resultaten. En om je gerust te stellen: ondernemers die dit ook ervaarden, waren dit gevoel na de eerste sessie al kwijt. De meesten zelfs al tijdens onze kennismaking van tevoren.

Je bent niet de enige. En het is ook best logisch. Want binnen je comfortzone voelt het vaak veilig en vertrouwd. En dat is de weg die we – onbewust – het liefste kiezen. Het is goed om te weten dat groei en succes buiten je comfortzone liggen. Ik leer jou stap voor stap hoe je dit kunt doen. Waardoor je je comfortzone steeds meer oprekt en vergroot. Het is misschien niet altijd makkelijk, maar het is het zeker waard. En ik ben er voor jou om je hier persoonlijk zo goed mogelijk in te begeleiden.

Later kan altijd. Het is jouw keuze. Maar wat ik je wel graag mee wil geven (ik voel het bijna als mijn plicht om je dit mee te geven) is dat 99% van de mensen die zeggen ‘later’ het uiteindelijk nooit gaan doen. Het juiste moment komt nooit, als je er op blijft wachten. En dat zou zo ontzettend jammer zijn. Want je leven wordt elke dag korter. En elke dag dat je nog niet het meeste uit jezelf, jouw leven en je bedrijf haalt, is een gemiste kans. Het juiste moment creëer je zelf.

Ja, je kan het! En dat zeg ik niet om jou alleen maar dit traject te verkopen. Want je doet het niet voor mij, maar voor jezelf. Ik coach en train inmiddels ruim vier jaar en door mijn ervaring kan ik nu met zekerheid zeggen dat iedereen het kan. En als je op dit moment nog aan jezelf twijfelt, dan is het juist een goed moment om de coaching te gaan doen. Want je leert gelijk hoe je hiermee om kunt gaan.

Het 1-op-1 coachtraject duurt gemiddeld drie à vier maanden. Dit is kan ik na het online intakegesprek het beste inschatten. 

Elke sessie duurt maximaal twee uur.

Nee. Niet bij mij. Ik heb dit in het verleden wel gedaan. En ik heb door die ervaringen gemerkt dat de resultaten na een volledig coachtraject veel beter zijn. Ik doe dus geen losse sessies meer. Want ik ga voor het resultaat. Jouw resultaat. En die kan ik je alleen geven wanneer we in een traject stap voor stap aan de slag gaan met jouw onzekerheden, zelfvertrouwen en Mindset.

Dat hangt af van jouw ontwikkeling en het tempo waarin je groeit. De meeste opdrachten die ik mee geef, zijn gemakkelijk toe te passen in je dagelijkse leven, waardoor het je vaak niet eens zo heel veel extra tijd kost.

Dat kan alleen wanneer je het VIP-traject doet. VIP-klanten hebben tijdens ons coachtraject van maandag t/m vrijdag per e-mail toegang tot mij als hun persoonlijke coach. Wil je meer weten over het VIP-traject met deze extra begeleiding en ondersteuning? Stuur me dan gerust een mail naar wendy@powerinyou.nl.

De eerste sessie stellen we jouw doelen voor de coaching vast. Vanuit daar gaan we aan de slag met gesprekken, opdrachten, technieken en we brainstormen en sparren samen. Ik deel heel veel van mijn kennis met je. En ik stel je vragen, waardoor je tot nieuwe inzichten komt. Ik confronteer je af en toe op een liefdevolle en respectvolle manier met de dingen die je soms – onbewust – doet. We gaan met NLP-technieken aan de slag om dingen te veranderen die je nog in de weg zitten. En ik denk met je mee hoe jij in jouw dagelijkse leven het beste de dingen kunt aanpakken. Alles met als doel om voor jou het beste resultaat te behalen.

In principe wel. Ben je (nog) geen ondernemer, maar wil je wel graag 1-op-1 door mij gecoacht worden? Dan nodig ik jou graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of ik voor jou inderdaad de geschikte coach ben om je verder te helpen.

Dat ligt eraan waar je precies naar op zoek bent. Wil je aan de slag met je mindset? Met bepaalde onzekerheden? Met je zelfvertrouwen in een aantal specifieke gebieden in je leven? Of wil je sowieso graag meer leren over de kracht van mindset? Voel je vrij om een gratis kennismakingsgesprek met me in te plannen. Dan kijk ik graag met je mee wat ik voor je kan betekenen.

Ja, natuurlijk. Sterker nog, ik plan altijd eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in met de ondernemers die de keuze maken om voor de 1-op-1 coaching te gaan. Zo kunnen we kijken of er van beide kanten een klik is. Dit is namelijk dé basisvoorwaarde voor een effectief coachingtraject. En zo kan ik gelijk goed inschatten of het 1-op-1 traject het beste aansluit bij jouw behoeften en ontwikkeling op dit moment.

Nee. Weet je, als je nu al niet bereid bent om te investeren in jezelf, dan is de kans heel groot dat je ook niet bereid bent om in andere moeilijke obstakels en belemmeringen te investeren. En dat is wel nodig om écht iets te kunnen veranderen. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor jouw eigen resultaten. De enige die de dingen in jouw leven kan veranderen, ben jij. En de enige die de keuze maakt om in jezelf te investeren ben jij. Investeren in jezelf is dus de eerste en belangrijkste stap om écht iets te veranderen. Overigens is investeren in jezelf de beste investering die je kunt doen.

Je kunt al je andere vragen stellen via wendy@powerinyou.nl. Ik geef (buiten het weekend om) altijd binnen 24 uur een persoonlijk antwoord.

Start jouw traject deze maand nog

Wie je ook bent en wat je ook voor beroep doet: ga met je onzekerheden, je zelfvertrouwen en je Mindset aan de slag. Alles in je leven en in het ondernemen wordt dan een stuk makkelijker, relaxter en succesvoller. En dan kun jij al die dingen doen die je écht leuk vindt. Bereiken wat je écht wilt met je bedrijf. En helemaal op jouw manier.

Als je dit wilt, doe het dan nu. Waarom?

Je leven wordt elke dag korter. En hoewel we het liever niet onder ogen zien, is het wel de realiteit. Elke dag dat jij je zorgen maakt, je van alles en nog wat aantrekt en jezelf laat tegenhouden om te doen wat je het allerliefste wilt, is een gemiste kans. Voor je bedrijf en voor je dagelijkse leven.

Neem zelf de regie over je leven en over je succes.

Ik help je er graag bij. Heel graag zelfs.

Krachtige groet,

Wendy

PS: Door mijn 100% tevredenheidsgarantie loop je geen enkel risico om met jouw coachtraject te starten.

coaching-powerinyou-zelfvertrouwen-ondernemen-mindset
coaching-powerinyou-mindset-zelfvertrouwen
Sluit Menu
50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik de Checklist naartoe sturen?

*Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Power in You om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.

Deze website gebruikt cookies om de website en mijn aanbod nog beter te maken. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.